bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü13
facebook da bu sayfayı açandan allah razı olsun. allah onu sevdiklerine bağışlasın. allah onu cennetine koysun. gözümü açtı lan sayfa sağolsun. bir kaç gün öncesine kadar yalnızım biri çıksın karşıma diyodum ama sayfa sayesinde tekrar yalnızlığımın ne kadar güzel olduğunu anladım. lan bu kız milleti ne para düşkünüymüş lan tekrar anladım. yok nişan koçu, bayram hediyesi takılar, o bana bunu niye almadı falan. bir de çakalları var onlar tam tehlikelisi. tamam bazıları trolleme amaçlı ama ciddi olanlarda var. bir de şu var fotolarıno yollayanlar. onlar zaten tam mal benim için amk. beyler yalnızlığınızın değerini anlamak istiyosanız bu sayfa tam bize göre.
edit: sayfa ben de bağımlılık yaptı. artık boş vakitlerimde bu sayfadaki gönderileri okuyup gülüyorum.
edit: sayfa ben de bağımlılık yaptı. artık boş vakitlerimde bu sayfadaki gönderileri okuyup gülüyorum.
serdar nalçakar trolllemesiyle ünlendiğini düşündüğüm en az kızlar soruyor kadar gereksiz bir sayfa.
Bu sayfaya yorum yapan arkadaşlarım vesilesiyle girip şöyle bir baktım. isimsiz yayınlayın diyip düğün fotoğrafı yollayan mı dersin nişanlım bana onu almadı ayrılayımmı diyen mi dersin. Yani genelleme değil ama bir kesim kadınların ne derece açgözlü, gösteriş meraklısı, belli değerlere saygısı olmayan kişiler olduğunu görüp üzüldüm. işte böyle bir facebook sayfasıdır.
ilginç bir sayfa. Herkes mutluluk fotoğrafları atıyor sanırsın ki evlenen nişanlanan herkes mutlu mesut. O zman bunca boşanmalar aile içi şidddetleri nasıl oluyor diye düşünüyorum. Bazende öyle şeyler yazılıyor ki film gibi yalan mi grrçek mi çözemediğim bir sayfa.
extreme düğün sporları sayfası. her türlü manyak bulundurur.
bütümün kenarı olduğunu düşündüğüm sayfa.
takıp geçeceğiz ne gerek var böyle şeylere.
Tamamen komedi sayfası gülsem mi aglasam mi bazen karar veremiyorum Allah akıl versin.
https://www.facebook.com/Gelinlerin.Tatli.Telasi
facebook'un gizli efsanesi. yavaş yavaş popüler oluyor. cezmi kalorifer'e falan düştü son bi kaç haftada. iananılmaz tipler var lan kahkahalara boğulursun. anne babasına ve 7 kardeşine bayramlık alınmadı diye nişanlısını şikayet eden kızlar mı dersin, nişanlısı kurban bayramında kurbanlık göndermedi diye yüzük atmayı düşünenler mi dersin, giyeceği gelinliğin fotosunu atıp ondan sonra kötü yorum yapmayın diyerek ego tatmini bekleyen kezbanlar mı dersin hepsi bu sayfada. "neden ortalama bir türk kızıyla evlenilmez?" sorusunun en güzel cevabı bu sayfada. erkekler burayı okumadan evlilik düşünmesin derim.
facebook'un gizli efsanesi. yavaş yavaş popüler oluyor. cezmi kalorifer'e falan düştü son bi kaç haftada. iananılmaz tipler var lan kahkahalara boğulursun. anne babasına ve 7 kardeşine bayramlık alınmadı diye nişanlısını şikayet eden kızlar mı dersin, nişanlısı kurban bayramında kurbanlık göndermedi diye yüzük atmayı düşünenler mi dersin, giyeceği gelinliğin fotosunu atıp ondan sonra kötü yorum yapmayın diyerek ego tatmini bekleyen kezbanlar mı dersin hepsi bu sayfada. "neden ortalama bir türk kızıyla evlenilmez?" sorusunun en güzel cevabı bu sayfada. erkekler burayı okumadan evlilik düşünmesin derim.
Mutsuz anlarda yüzünüzü güldürmek hatta ne güldürmesi hayvan gibi kahkaha attırmak için bire bir olan sayfa.
Hani şimdi sözlükte biri fotosunu paylaşınca dalga geçip gülüyoruz ya, onun sadece evlilik üzerine olanını düşünün. Aynen öyle bir yer işte. Bir grup kezban var ve eşleri, nişanlıları ve sevgilileriyle olan fotolarını koyup altındaki yorumlarda Ego tatmini bekliyorlar. Bir de kaynana ve Görümce şikayet edenler var tabi. Resmen sosyal deneylik ortam.
Tekrar söylüyorum, Evlenmek isteyen bu sayfaya bir kez baksın. Bir daha nikah dairesinin önünden geçerse gelin bu kardeşinizi bulun.
Hani şimdi sözlükte biri fotosunu paylaşınca dalga geçip gülüyoruz ya, onun sadece evlilik üzerine olanını düşünün. Aynen öyle bir yer işte. Bir grup kezban var ve eşleri, nişanlıları ve sevgilileriyle olan fotolarını koyup altındaki yorumlarda Ego tatmini bekliyorlar. Bir de kaynana ve Görümce şikayet edenler var tabi. Resmen sosyal deneylik ortam.
Tekrar söylüyorum, Evlenmek isteyen bu sayfaya bir kez baksın. Bir daha nikah dairesinin önünden geçerse gelin bu kardeşinizi bulun.
Hiç tatlı bir telaş değildir. Ben kadin olsam sirf gelinlik giymemek icin evlenmezdim. Hayir neden illa beyaz olmali belki hatun beyaz tenli. Beyazi da giyince bok gibi duracak. Neden beyaz lan? Ayrica neden biz sevisiyoruz diye ilan veriyorsunuz geyiklerine girmiyorum. Evlilik işte abi. Bir kadinla birlikte yasamak ile evlenmek arasinda fark goren kişi o kafayla evlenmesin.
gördüğüm an gözlerimden kan akmasıyla birlikte bana beyin felci de geçirten facebook grubudur. bayramlık almak için kocasını verdiği kartın limitini beğenmeyenlerden tutun, iç çamaşırına ve düğünde takılan bileziklere kadar fotograflayıp paylaşan bu kadınların hayattaki tek amacı kendilerini koca, çocuk ve kayın validelerine adayarak yaşamak. bana şu an 10 yıl sonra sen de böyle olacaksın deseler hiç düşünmeden kendimi siyanürle zehirleyerek öldürürdüm.
dizi sandığım site.
kgb'de bi ara görülen sayfa.
ibretlik bir facebook sayfasıdır. esra erol haydar dümen karışımı bir şey işte.
Kaynananizi ne diye kaydetmissiniz sorusuna "Elektrikli Testere" demiştir bir bayan :d
Lan acayip ibretlik sayfa. Evet.
Tatlı falan değildir efendim. Hele baldızsanız çok çekersiniz.
Hayattaki tek derdi kaynana ve görümcesini alt etmek ve kocasından altın koparıp bunu sergilemek olan kızların uğrak yeri. Trollük yapanlar elbet var ama çoğu ciddi ciddi altın için evlilik bitirecek cinsten çıkarcı kızlardan oluşuyor. işin ilginç yanı nişanlısı veya eşiyle foto paylaşanların çoğunun başı kapalı. Benim eşim böyle bir yere ailemle olan fotomu atsa olay çıkarırım, bu adamlar buna nasıl izin verir aklım almıyor.
Bir sekilde yarak ile ilgili oldugunu dusunuyorum. Saygilar.
"memleket yanmış neyime, ben giderim beyime" diyen, şanlı ve cesur sayfa.
görsel
görsel
ne kadar kezban, abla, teyze varsa bağımlısı olduğu facebook sayfasıdır.
bir de yeni gelin evleri diye bir sayfa var bunun mobilya paylaşan versiyonu.
bir de yeni gelin evleri diye bir sayfa var bunun mobilya paylaşan versiyonu.
baya prim yaptilar ha. Ben burda yazilanlarin kasitli yazilmaya basladigini dusundum cunku zimbirtiya asiri insan cekiyorlar
güncel Önemli Başlıklar