bugün

Avrupa Ligi'nde namağlup! 36 takım arasında...

https://www.hurriyet.com....6-takim-arasinda-42571164
samsun zor rakip ama morinho zor maçlarda sınıfta kaldı şimdilik.
Mourinho ismini Kartal olarak değiştirip bu tablo taraftara sunulsa teneke bağlanıp gönderilirdi Kartal.

Hayat çok acımasız. Bir yapı var diye dolandiriyor koca koca adamları ortada.
şampiyonluk yarışında 20 ekim 2024'te havlu atmıştır.

elde tek kulvar kaldı o da yüropa. ordan da elenirsek tamamdır.

mou'nun ülkeye alışmasini, ülke futboluna alışmasını beklersek işimiz yaş.
bir fenerbahçeli söylüyorum ki maçları iğrenerek izliyorum.

-mourinho takımın başına geldiğinde spor yorumcusu serdar ali çelikler süper bir tespitte bulunmuştu ve şöyle demişti;

-arkadaşlar mourinho'dan bir jesus,ismail kartal performansı beklemeyin. kartal ve jesus atak futbolu oynatıyorlar.jesus'un mentalitesi 3 yerim ama 5 atarım yine kazanırım.mourinho takımları ise gol yemez,kompakt oynar.güzel,akıcı bir oyun beklemeyin. 1-0'ları görmeye hazır olun.

neyse gelelim konumuza. bu tespit çok doğru lakin gerçekten biz ne oynuyoruz baba ? savunma futbolu oynuyoruz desek gol yiyoruz. atak futbolu desek gol atamıyoruz. biz ne oynuyoruz abi?

-dün maçı izliyorum size yemin ederim elimde telefon maça gram bakasım gelmiyor.anadolu takımlarına karşı kapanarak oynuyoruz. bu ne lan ?

-geçen sene 99 gol atıp bilmem kaç puan almış takıma '' amrabat,el nesyri,kostic'' falan eklendi takım güçleneceğine bok oldu.

-1 2 takviye yeterli dendi yine bizi 50-60 milyon euroluk etti.ali koç'un derhal istifa etmesi gerek.

-olmuyor abi olmuyor. istifa etmek ayıp bir şey değildir. sana nasip değilmiş. herkese her şey nasip olmaz. bazı şeyleri zorlarsın,denersin ama olmaz.

-iyi niyetli olabilirsin,takıma maddi olarak çok katkın olabilir ama olmuyor abi senin nasibinde şampiyonluk yok işte istifa et.
ben artık kafayı yemek istiyorum mourinho sen ne gerizekalı bir insan oldun , sende ki zymanski aşkı nedir anlamıyorum irfanı yedekte bekletmek nedir.. maxi neden 58. dk da aldın mesela buda bir saçmalık dzekoyu ilk 11 e alacağına onu alsana adam panter gibi girer girmez gol attı.. neyse sakinimm
bu takıma şu oldu kardeşim; senelerdir futbol namına hiçbir şey ortaya koymayıp her daim kabahati başkalarında arayan bir başkanınız var. yıllardır sizi ayakta uyutuyor. her daim "alem bize karşı" "yapılar var" gibi akla ziyan hezeyanlarla taraftarın gazını alıyor. bak dünyanın en iyi hocalarından biri geldi takımın başına o bile ilaç olmuyor. siz bu kafayla giderseniz daha çok galatasaray şampiyonluğu izlersiniz.
Bu takıma ne oldu yahu geçen sene önüne geleni dağıtan takım şimdi jose mourinho gibi bir hocaya rağmen neden oynamıyor? ismail kartal’ı mourinho’nun yanına yardımcı olarak getirmek işe yarayabilir mi merak ediyorum ama bence ali koç’la bu iş olmayacak.

Aziz yıldırım gelseydi daha farklı bir fenerbahçe izliyor olabilirdik. Ben en azından ezeli rakibinden evinde 3 gol yiyeceğini düşünmezdim.
galatasaray'ın şampiyonluğunu gölgelemek için akıllara ziyan bir para ile jose mourinho'yu getirip kendisine ve ekibine 15 milyon euro verdiler.

mourinho geldikten sonra çağlar, en-nesyri, saint-maximin, oğuz aydın, levent mercan, amrabat gibi transferlere 50 milyon euro civarında bir para harcadılar.

bu riskli harcamalara rağmen mourinho lille'e elendi ve şampiyonlar ligi'ne katılamadılar.
transferin son günü takımın en iyi futbolcularından biri olan ferdi'yi 35 milyon euro'ya satarak zararı kapatmaya, bilançoyu dengelemeye çalıştılar.

lille'e elenen mourinho, önce sezonun ilk deplasmanında göztepe'ye takıldı.
ilk derbide kendi evinde galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.
sonrasında ligin iyi başlayan takımlardarın samsunspor'a da takıldı ve galatasaray'dan 1 maç eksik olmak üzere 8 puan gerisinde kaldı.

allah sabır versin, bu takımı tutanlara, anlatması ve detaylarının hatırlanması çok keyifli olduğu için ayrı ayrı yazmak istedi canım. türkiye'nin şamaroğlanına dönmüş futbol takımıdır.

en yüksek risk aldığı sezonda, en erken psikolojik darbelerden birini yemiştir.
Bir takım düşünün ki dünyanın en büyük hocalarından birini başına getirsin ama yine de o hoca en büyük rakibinin kiralık oyuncusunun attığı golden daha fazla gündem yaratamasın.
Gerçekten çok kötü futbol oynuyor. Toparlanması için ismail kartal'ın geri dönmesi lazım. Ama iyi bir santrafor almadan onunla da zor olacak.
Acun Ilıcalı: Başkanımız, Galatasaray-Kasımpaşa maçının ardından bize "Operasyona hazır olun, yarın başımıza iş gelecek. Lütfen futbolcuları motive edin, daha fazla gol atmamız lazım" dedi.
sırp, boşnak ve ya hırvat neyse işte bu ekolden vazgeçmesi gereken kulüp.
seçim röportajlarını hatırlatan bazı taraftarlara sahip kulüptür.

https://www.youtube.com/watch?v=M_NcQ_EUuFc
kendi evinde galatasaray'dan 3 gol yedi. hakem anında penaltı çıkardı.

o penaltı düdüğü çalınmamış olsa belki bir 0-6 muhabbeti konuşuluyor olacaktı.

öyle bir takım işte.
Tribünler bomboş görüntüsü paylaşıyorlar. Umarım doğrudur ve akıllanmistir taraftar.
Bugün maçı var canımın ciğerimin.

"Günlerden pazardı
Patron iş çok dedi
Hastir ordan hibine patron
Fenerin maçı var!"
Bugün bir milat olacak. Dediydi dersiniz. Görün bakın :-).
gs maçında bildiğin madara olmuş kulübüm evet keşke gene 3-1 yenilseydik ama bu kadar kötü oynamasaydık özellikle gs gibi çöp bir takımın girdiği pozisyonları görünce kahroldum. Fb nasıl o defans açıklarını verir?ve ve mou balonu pat pat patladı.
https://www.youtube.com/shorts/FO0n33ih5tQ

wow kulübümüz ingilizce biliyor. koreografi beyinleri yakıyor. yalnız orada bir hata var. we were olmalıydı.
Türk Futbolu'nun yalnız incisidir.
2010 'lardan beri sözde seriyi korumak için çoğu maçta beraberliğe yatan, ali palabıyık gibi şahıslar eliyle sözde yenilmezlik serisi uzatılan ve en nihayetinde ilahi adaletle tanışan takım.
#alikocistifa.
Yapısal sorunları büyük onu asamiyorlar Beşiktaş gibi olacaklar sonunda.
en güzel takımdır.