bugün

evli çiftlerden ogrendiğimdir.karısı ile kavga etmiş (!) bir yöneticiniz ile sabahları işyerinde yaşadığınız gereksiz gerilimlerini bir nedeni de budur.
Evlenirseniz görürsünüz cinselliği aklınız eliniz s2nizde evlenince başka yerlerde olacak dediğim başlıktır.
evli ot beyanı. mal olduğunuz için kıymet bilmiyor olabilirsiniz. aşkı öldüren her bireyin itinayla katli vaciptir.
Evlenmis olmak icin evlenenenlerin ortak dusuncesi.
Kişiden kişiye sevişecek önerme.
Sanırım yanlış bir düşünce. insan evlenince birçok şeyini ortak yapabiliyor. Aynı yastığa baş koyuyorlar. Evlenmeden de çocuk yapılabiliyor ama çocuk yapılacaksa evlenip de yapmak güzel.
Olum ne anlatıyorsun sen ya.
Evde çocuk yapımı anlatıyor.
aykolik evlenmeye mi karar verdin yoksam.
Aynı yastığa baş koyma devri bitti be aykolik kardeşim sen de Z kuşağısın ama antikasın vesselam. içinde her şey olan ama olmazsa olmazı muhabbet olan uzun yolculuğa evlilik denir ama tabii şimdiki kadınlar evliliği ya bir özgürlüğe kavuşma basamağı ya da dolandırıcılık aracı olarak kullanıyorlar. Evlerinde yaşayan o iyi, cici kadınlar hariç tabi onlar da hıyarzan karakterlere gidiyor yine bizim gibi iyi tiplere denk gelemiyorlar.
iyi olduğunu ispatla lütfen.
Az önce osurdum. Kötü olsaydım bunu burada söylemezdim herhalde değil mi? Beni mükemmel sansınlar tribinde orospu çocuğu bir narsist gibi dolanırdım buralarda. Ama elhamdülillah iyiyim.
--spoiler--
içinde her şey olan ama olmazsa olmazı muhabbet olan uzun yolculuğa evlilik denir ama tabii şimdiki kadınlar evliliği ya bir özgürlüğe kavuşma basamağı ya da dolandırıcılık aracı olarak kullanıyorlar.
--spoiler--
Ona bakılırsa benim ablam ve eniştem de birbirlerini seviyorlar ama ablam bile annem otoriter olduğu için evlenmiş. Dolandırıcılık olmamalı tabii ama herkes özgürlük isteyebilir. Eskiden de öyleydi yani. Antika değilim, ne alakası var ki, benden 4 yaş büyük bir abla da biliyorum, evli ve çocuğu var.
kadın çalışıyor ve de işi çok yorucu ise " ossbirden ibaret olması " dır.
Aykolikcim dikkat edersen özgürlüğe kavuşma yolu demedim basamağı dedim, bir bahaneyle boşanıp kendi özgür yaşamlarına başlıyorlar demek istedim. Sen o kadınlara denk gelmemiş olabilirsin ben epeyce denk geldim.
evet doğrudur. evliliğin yarısı cinsellik, diğer yarısı ise ekonomik birleşmedir.
görsel