bugün
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar14
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları15
- yalnızlığın en çok hissedildiği zamanlar10
- şu anda çalan şarkı8
- buraya bakın12
- rte sevdalisi9
- yeşil göz14
- sözlük yazarlarının boy kilo ölçüleri14
- dinlenme tesisi soğuğu10
- ruh eşi gerçekten var mıdır10
- canlanın lan az10
- volkan konak'ın sanatçı sayıldığı ülkede yaşamak19
- sigara izmariti götünüze girsin12
- kılıçdaroğlu nun aday değilim demesi9
- istanbul dışında nasıl yaşarım16
- kiraların en düşük olduğu şehir13
- okan buruk'un mourinho yu tahrik etmesi24
- didem soydana türkiye'nin en seksisi diyen erkek12
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj10
- jose mourinho20
- giresunlu bilim insanları9
- anın görüntüsü17
- elin oğlu diplomana değil götüne bakar8
- haşlanmış yumurta11
- eve kız atıp cinsel hiçbir şey yapmayan erkek9
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler14
- kadınların birbirine iltifat etmesi11
- aybüke pusat28
- trabzon ve trabzonluya düşmanlık8
- sözlüğün en güzeliyle en yakışıklısını evlendirmek33
- küçük memeli kadınlar9
- boykot47
- intihar etmemek için nedenler10
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı66
- okan buruk8
- mourinho'nun okan buruk'un burnunu sıkması16
- trt8
- volkan konak16
- özgür özel12
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur14
- insan olmaya ceyrek kala15
- gocu yetkili olsun kampanyası9
- küresel ıkınma15
- 1 ay alkol kullanmıyoruz kampanyası12
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı20
- suçüstü yakalandılar18
- 29 ekim cb seçimi8
- ismet gürbüz silik olsun9
- canım çok fena espressolab çekti10
- boydan atmayan erkek10
gece 01.00 den sonra adsl hatlarının yoğunluğunun azalmasıyla artacak olan şeydir. yavaşlığı sinir bozabilir.
an itibariyle 345 sn/kb yi-hem de wireless la görerek-ihya olmuşumdur.
an itibariyle 345 sn/kb yi-hem de wireless la görerek-ihya olmuşumdur.
hiç kuşkusuz türkiye'de sabit bir ortalaması olmayandır. 1 mbit baglantı icin 3kb/sn de görülebilir 120kb/sn de.
ortalaması yoktur bunun, 60 olsun, 70 olsun, ne bileyim 90 olsun ama en fazla 85-95 diye oynasın, bugun aynı doluluk oranındaki sunucudan 15 ile cekilen dosya yarın yine aynı doluluk oranıyla 100 ile cekiliyorsa, bunun kaynağı güzel ülkemizin telekomünikasyon kurulusudur.
ortalaması yoktur bunun, 60 olsun, 70 olsun, ne bileyim 90 olsun ama en fazla 85-95 diye oynasın, bugun aynı doluluk oranındaki sunucudan 15 ile cekilen dosya yarın yine aynı doluluk oranıyla 100 ile cekiliyorsa, bunun kaynağı güzel ülkemizin telekomünikasyon kurulusudur.
istemcinin kullanılmayan indirme bantına, istemcinin donanım özelliklerine, sunucunun boş olan gönderme bantına ve sunucunun donanım özelliklerine bağlı olarak değişir.
izledikçe düşer.
evet evet izledikçe düşüyor bu meret. atmışsın torrente bi film bekliyorsun, inmeye başlıyor 80kb/sn, 90kb/sn oeeehhh diye içinden geçirirken; 79kb/sn 60kb/sn 40kb/sn 15kb/sn 0.1kb/sn ne oluyor a.q. diyerek programı açık konumda bırakıp başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorsun ama aklında hala download hızı, bi açıyım bakıyım diye içinden geçmiyorda değil. açıyorsun hız 94kb/sn keyfin tekrar yerine geliyor taa ki izlemeye tekrar başlayana kadar, senaryo tekrarlanıyor senin sinir katsayın haliyle tavan! sen baktıkça inmiyor deliriyorsun...
tavsiye: izlemeyiniz.
evet evet izledikçe düşüyor bu meret. atmışsın torrente bi film bekliyorsun, inmeye başlıyor 80kb/sn, 90kb/sn oeeehhh diye içinden geçirirken; 79kb/sn 60kb/sn 40kb/sn 15kb/sn 0.1kb/sn ne oluyor a.q. diyerek programı açık konumda bırakıp başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorsun ama aklında hala download hızı, bi açıyım bakıyım diye içinden geçmiyorda değil. açıyorsun hız 94kb/sn keyfin tekrar yerine geliyor taa ki izlemeye tekrar başlayana kadar, senaryo tekrarlanıyor senin sinir katsayın haliyle tavan! sen baktıkça inmiyor deliriyorsun...
tavsiye: izlemeyiniz.
benim bilgisayarda, flashget indirme barını izledikçe, artan nane. kesinlikle başka bir program açılsın istemiyor arkada. yok kardeşim kesinlikle o barı izleyeceksin. yok ben sıkıldım arkada bir solitaire açim falan dedin mi bozulup 7-8 kb a düşürüyor hızı şerefsiz.
tavsiye: ister izle, ister izleme. bende böyle çalışıyor.
tavsiye: ister izle, ister izleme. bende böyle çalışıyor.
1024kb/s bağlantıya sahip adsl kullanıcılarının maksimum 107-109kb görebileceği hız. eğer kablonet sahibiyseniz 110-120kb/s görebilirsiniz.
ancak ikiside mükemmel şartlarda elde edilebilecek hızlardır.
ancak ikiside mükemmel şartlarda elde edilebilecek hızlardır.
bir zamanlar bir mp3'ü minimumda 1,5 saatte indirmemize sebep olan faktör. simdi gece 1,5 saatte film iniyor.
lost un ilk bölümlerini 1kb/sn hız ile gözyaşlarını içinde indirirken kavratır kimi zaman önemini.star tv nin bir zamanlar parliament sinema kuşağını beklemek gibi heyecan verirdi içime, download hızıyla bakışırken.
Bir yil once 1 megabayta varmiyordu.
Bir ay once ise 100 kilobAyti zor gordum.
Ancak bugun 205 megabayti gordum.
Bir ay once ise 100 kilobAyti zor gordum.
Ancak bugun 205 megabayti gordum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar