bugün
- 14400 gayet yeterlidir8
- komedi filmi önerir misiniz lütfen11
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası26
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları13
- diana luna hekate8
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v28
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl31
- freud türk olsa olabilecekler13
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi11
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı19
- libyada köle pazarında satılan insanlar13
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez8
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu17
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek12
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- günün şarkısı10
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
- bundan 40 sene önce stres diye bir kavram yoktu10
- true ile evlenir misiniz10
- türklerin ve arapların aynı kandan olması9
- evin duvarlarını karalayan çocuk8
- evi temiz kendi bakımlı kültürlü ve neşeli hatun8
- sözlüğe bacanı atan erkeğin namusu9
- wanda nara ile evlenir miydiniz21
yakışıklılığı, özgüveni ve mimikleri ile büyüleyen karakterdir.
sayesinde lise dönemine geri dönmüş bulunmaktayım.
sayesinde lise dönemine geri dönmüş bulunmaktayım.
siyah impalası süperdir. kapılarının gıcırtısı bile hasta eder insanı.
tv tarihinin bana göre en iyi kurgulanmış karakteridir.
bir diğeri için (bkz: joey tribbiani)
bir diğeri için (bkz: joey tribbiani)
şanssızlık konusunda pişmiş tavukla yarışan kişi.
uyarayım, diziyi izlemediyseniz aşağıyı okumayın, 4 sezonunuz da biter.
--spoiler--
azazel isimli demon annesini öldürdü, babası öldü, sonra kardeşinin hayatını kurtarmak için bir demon'la anlaştı, 1 sene sonra öldü ve cehenneme gitti. cehennemde alastair tarafından (cehennem zamanına göre) tam 30 sene işkence gördü, sonrasında kıyameti başlatacak olaylar dizisine start verdi. ardından castiel tarafından cehennemden kurtarılıp dünyaya geri döndürüldü. kardeşi şeytan kanı içmeye başladı, bu arada sürekli birilerinden kazık yedi, cennet ve melekler tarafından sayısız kere kandırıldı, hapse atıldı, dövüldü, sonra sam yanlışlıkla lilith'i ödürüp lucifer'i serbest bıraktı.
--spoiler--
yazık adama lan.
uyarayım, diziyi izlemediyseniz aşağıyı okumayın, 4 sezonunuz da biter.
--spoiler--
azazel isimli demon annesini öldürdü, babası öldü, sonra kardeşinin hayatını kurtarmak için bir demon'la anlaştı, 1 sene sonra öldü ve cehenneme gitti. cehennemde alastair tarafından (cehennem zamanına göre) tam 30 sene işkence gördü, sonrasında kıyameti başlatacak olaylar dizisine start verdi. ardından castiel tarafından cehennemden kurtarılıp dünyaya geri döndürüldü. kardeşi şeytan kanı içmeye başladı, bu arada sürekli birilerinden kazık yedi, cennet ve melekler tarafından sayısız kere kandırıldı, hapse atıldı, dövüldü, sonra sam yanlışlıkla lilith'i ödürüp lucifer'i serbest bıraktı.
--spoiler--
yazık adama lan.
winchester kardeşlerin büyük olanı.
oldukça yakışıklıdır, diyaloglarıyla da yarmaktadır.
Dean Winchester, Supernatural dizisinde kardeşi Sam Winchester'la birlikte ruh, cin, şeytan gibi doğaüstü varlıkları avlayan ana karakter. Dean Winchester karakteri dizide Jensen Ackles tarafından canlandırılır.Karakter dizide olgun oluşu, esprileri, ailesine olan düşkünlüğü, yemek yemeyi sevişi ve kadınlara karşı olan ilgisi ile tanınır.
süper yakışıklı, cooldur. 67 model impala sahibidir. genelde fast foodla beslenir. en sevdiği şarkıda kararsızdır. led zeppelin den ramble on ile travelling riverside blues arasında kalmıştır. şakacı, zeki ve cesurdur. rock müzik dinler. ismini anneannesinin adı olan Deanna'dan almıştır. dine karşı şüpheci bir tavır içindedir ve hayatta en değer verdiği şey kardeşi Sammy dir.
twilight alemine girip taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmamasını dilediğim karakter. aynı temennim angel için de geçerlidir.
cehennemden bile çıkmayı başaran karakter 5. sezon artık girdiği her delikten çıkar.
puddiiiing!
supernatural gibi bir korku dizisini eğlenceli yapan manyak adam. izleyin ve görün.
onun yanında mezar bile kazılır, en perili eve bile girilir, o ne derse yapılır * .
dean winchester:supernatural isimli amerikan dizisinde 5 sezon boyunca Jensen Ackles 'in canlandırdığı ana karakterlerden birinin ismi. (bkz: Sam Winchester)şöle denecek olursa ya sen ne sekai,ne zeki,ne esprili,ne uysal,ne romantik ne ne ne bi adamsın.üfffff.
yüzüne hasta olduğum dizi karakteridir.
jensen ackles'ın canlandırdığı korkusuz,sempatik, insanı konuşmasıyla ve mimikleriyle büyüleyen bir karakter. bayılıyorum bu adama da impalasına da.
Eye of the tiger daki performansıyla göz dolduran, impala sahibi amerikan kırosu.
- eat it, twilight!
(bkz: dean winçester)*
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar