bugün

birbirinden asla ayrılamayan ikilidir.
kullanıldıgı zaman bir kaynak oluşturan, bilgisayarda kopyalama tekniğidir.
farklı şekillerde karşımıza çıkabilecek bir hadisedir. öpülür, koklanır, sevilir.* http://tinyurl.com/7jtek7
kopipest şeklinde okumaktansa kopipaste şeklinde okumanın daha zevkli olduğu işlem.
adamı vezir de eder, rezil de.
ödevlerin çoğunu yaparken kullanılan windows komutları.
(bkz: eyjafjallajökull)*
(bkz: kopyala yapıştır hayatlar)
"copy paste öğrencinin afyonudur"

tezdir ödevdir nerde mendebur zamanlar varsa en buyuk kurtarıcıdır.15 dk da sana sayfalarca döküman hazırlatabilir.o zaman şimdi ne diyoruz?

"iyi ki varsın copy paste"
kendi düşüncesini ifade etme özürlü insanların sözlük,forum gibi ortamlarda çalıntı bilgilerini sergilemesi. bu kardeşlerimiz kendi düşüncelerini ifade edemez, belkide hiç kendi düşüncesi olmadı.
ideoloji köpekleri okudukları haber portallarındaki haberleri copy pasta ile sözlükte kendi düşüncesi gibi yayınlar, ideolojisine hizmetinden dolayı mutludur, kuyruğunu sallamaktadır.
senin kendine ait bir düşüncen yoksa nefes almak senin neyine ?
gelmiş geçmiş en büyük icattır.
(bkz: homework)
(bkz: ctrl+c) + (bkz: ctrl+v)
modern zamanların en tehlikeli virüslerindendir, yazdığınız edebi bir yazı veya şiirin kopyalanmasını geçtim de yazdığım bir rüyanın virgülüne kadar kopya edilmesinin mantığını çözen beri gelsin.
görsel
dünyada gelmiş geçmiş en faydalı icattır.
olmasaydı insanlık 100 yıl geriden gelirdi.
Ctrl+C ve Ctrl+V kısayolları sayesinde yapılır.
tartışmalı bir konudur. bilgi içeren bir giriyi kaç farklı kelimeyle girebiliriz? en fazla 4-5-6-7 farklı şekilde gireriz, farklı analojiler üzerinden de gidebiliriz. ne kadar özgün olmaya çalışırsak çalışalım, ne kadar özgün olabiliriz ki?

özgünlüğü de belirleyen çizgi çok incedir. üzerinde çok konuşulan konuların %99.0 u tekrar değil midir? öyle gibidir. ve azizim, aşıramento durumunu kelimeler mi belirler, (context) bağlam mı, yoksa ardındaki anlam mı?

kelimeler olamaz, hülasa; onlar ortak kullanıma açıklardır. anlam desek o da ortak bir kavram, mecazlar da dahil. geriye bağlamlar kalıyor... onlar bile genel anlamda benzerlikler taşıyor çağımızda.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar