bugün

Bir kişiye verilecek en güzel cezalardan biridir insanları hayatımızdan silmek.ona ait her şeyi silmek, yok etmek. bundan sonra, hayatınızın geri kalanında ona ait bir şey bırakmamak. haketmeyene verilecek en cezadır. haketmiyorsa çıkarın gitsin. varlığıyla neşe katmayanın yokluğuda koymaz.
tüm numaralarını silmek tanışmamış gibi olmaktır. onunla tekrar karşılaşamayacak olmanız.
önce telefon sonra msn facebook akabinde pcdeki fotoğraflar delete edilir.herşey silinmiştir evet.kafadan silmek en münasipidir.
düşünülenin aksine çok kolaydır. yapılması gereken tek şey görmezden gelmek, böcekmiş gibi davranmak zaten kendi kendini silecektir.
ruhunuz acı ile dolar.lakin bir çözüm yoktur , bir daha bakamazsınız onun ya yeşil gözlerine.bu "yanmak"tır.
Eğer mecbur olmadan istenilerek yapılıyorsa insana ferahlık verir ama istenmeden mecburi yapılıyorsa çok acı verir.
Yapması oldukça güç ve yara bırakan olaydır. Birini sildim ama silerek çok şeyi de aldı götürdü. Şu anda bunu daha iyi anlıyorum.
o kişi hayatınızda çok yer kaplıyorsa ve gerektiğinde silmezseniz, ileride hayatınızı felç edecektir.
Filmi bile var "sil baştan" diye Türkçeye çevrilmişti. kate abla jim kerry abi oynuyordu.
acı biber gibidir sizden ayrılırken daha değişik yakar.
O kişi size maddi ya da manevi olarak sadece bir yükse, sizi geliştirmiyor sizi daha iyi veya daha mutlu bi insan yapmıyorsa yapmanız gereken eylemdir.
her insan bağımlılık etkisi yapıyor sanırım yoksa bir zorluğu yok,sadece zarar oldukları halde zorlanıyoruz.kurtuldun mu bir süre sonra ne akılda ne yürekte kalıyor.
silerken hayatımızda leke ve çizik bırakmamak gerek..
sevsemde sevmesemde kimseyi telefon rehberimden numarasını rahatça sildiğim gibi silemiyorum.
gözümü kırpmadan yaptığım eylemdir. silerim arkadaş gereksiz ise silerim.
siklememek= silmek, siklemek =silmemek..
Başta üzüyor insanı ama sonradan çok da gerekli bir insan değilmiş diyorsun. Hayatında pek de bir değişim olmadığını anlayınca mutlak huzura eriyorsun.
hayatınıza mutsuzluk getiren her insan için yapılması şart eylem. huzurlu bir hayat için ilk madde.
bir eşik var sanirim bende ya da bir kıstas,onu göremeyince veya onu uyarmam gereken hareketler yaptiysa bir gün aniden geliyor ve ben o insani siliyorum,bi sabah kalkiyorum ve o insandan tiksinmiş oluyorum.

yani silmek icin hafizayi kaybetmeye gerek yok onu görünce tiksinti geliyosa zaten senin icin coktan bitmistir.
Net bir şekilde karar alıp, kararlı bir şekilde uygulayınca mükemmel olan uygulama.
Hiç çekinmeyin, silin.

ikimiz de 40 yaşındaydık.
33 yıldır arkadaştık.
Öyle bir karaktersizlik yaptı ki, sildim.

Aylarca yalvardı.

Doğruydu yaptığım.

Yanlışım, onun gibi biri ile 33 yıl arkadaşlık yapmaktı.
yapabiliyorsanız gereksiz insanların hepsini silin. ama birini silmek de bir başlangıçtır.
Sildim sildim kac kisi kaldik diye dusunuyorum bazen ama mutsuz degilim sozluk nerde cokluk orda bokluk diye bosuna dememisler kafam rahat.
Sil baştan filminde değilseniz öyle şeyler olmuyor gençler. iyi kötü herkes hatırlanıyor. Bazı şeyler elde değil.
Canımdan çok sevdiğim, müdemadiyen konuştuğum insanı 2 ay önce hayatımdan kat'i suretLe siLdim. Pişman mıyım? AsLa. Keşke daha önce yapabiLseydim bunu.

Size zarar veren insanLarı kesinLikLe çıkarmalısınız hayatınızdan. Seviyor oLabiLirsiniz, bu bir şeyi değiştirmez. Ama oLmaması gerekiyorsa ve bilhassa maneviyatınızı çürütüyorsa nefesinizi tutun ve karalayın üstünü. ilk zamanLar üzüLürsünüz ama sonra anLarsınız nası iyi bir iş çıkardığınızı.