bugün
- 2002 2007 arası ak parti8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi10
- müsavat dervişoğlu15
- ankarada gezilecek yerler17
- 12 saatte 1 057 erkekle seks yapan kadın10
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz48
- yılmaz özdil15
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler18
- muhafazakar kız için namaza başlayan erkek8
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları19
- mazbata binali beyefendiye verilecek9
- sushi9
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
aksaray'ın kıbrıs barış harekatı şehitlerinden. 1954 doğumludur.
şimdiki belediye başkanı mustafa zengin'in yerine belediye başkanı adayı olan ve büyük olasılıkla akp adayı ve eski milletvekili edibe sözen'e bayağı fark atarak maltepe belediye başkanı olacak chp'li siyasidir.
Yıllardır bitirilemeyen Gülsuyu Stadını bir yıl gibi kısa bir sürede bitirip hizmete açan şukela başkandır. Maltepenin herhangi bir yerinde herhangi bir saatte karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Zannımca uyumuyor, çalışıyor sürekli.
görsel
görsel
Maltepe'yi ihya eden belediye başkanı. bugün 17 hizmetin toplu açlışı yapıyor. bana kalırsa en önemlisi gülsuyu stadının açılışı. herkes bunu bekliyordu.
gülsuyu stadını açacam dedi, açtı. helal olsun.
CHP'lidir, bunun özellikle vurgulanması gerek.
gerçekten bulunduğu yere emek veren, makamını hak eden nadir başkanlardan.
ondan önce ve sonrasının maltepesini karşılaştırdığınızda insanların neden kendisine oy verdiğini anlıyorsunuz.
belki de istanbul'da halkla en iç içe olan başkan olur kendisi.
ibrahim küçükkaya ile nutuk okuyacaktır. izleyeceğiz efendim.
belediye başkanımız. bugün minibüste takılıyordu sanırım.
Hristiyan vatandaşlarımız apartman dairelerinden bozma kliselerde ibadet ediyor. Kılıç başkan bunuda gör.
Kılıç namı ile bilinen ve Mehmet Karahanlının yakın korumalığını yapan gerçek ismi Ali olan kurtlar vadisi karakteri.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
abi çok tuhaf ama bu adama acayip sempati besliyorum, maltepe belediyesi çanakkale gezisi düzenliyor vatandaşlarına özel... hani buraya kadar her şey normal sonra bir bakıyorsunuz, semt sakinlerini yolda ali başkan uğurluyor çanakkale'ye doğru. bu adam gece gündüz demeden çalışıyor vatandaşından asla ödün vermiyor. helal olsun valla.
görsel
görsel
görsel
abi çok tuhaf ama bu adama acayip sempati besliyorum, maltepe belediyesi çanakkale gezisi düzenliyor vatandaşlarına özel... hani buraya kadar her şey normal sonra bir bakıyorsunuz, semt sakinlerini yolda ali başkan uğurluyor çanakkale'ye doğru. bu adam gece gündüz demeden çalışıyor vatandaşından asla ödün vermiyor. helal olsun valla.
bizim maltepenin belediye başkanı gerçekten çok severim kendisini, çocuklara özel bir ilgisi sevgisi var, çocuk tiyatrosundan asla ödün vermiyor. ara ara küçük kuzenimi türkan saylan kültür merkezindeki oyunlara götürüyorum. bayıla bayıla izliyor.
ilkokul 4e kadar okuduğum okuldan bir arkadaşımın adı.
maltepe belediye başkanıdır kendisi. haftasonu maltepe'nin maçında takıma devre arasında motivasyon konuşması falan yaptı baya duygulandım. adam sporla sporcuyla ilgileniyor onların halinden anlıyor. üstelik gülsuyu stadını maltepeye tekrar kazandırdı on numara bir iş çıkarttı.
görsel
belediye başkanlığının öyle makama oturup çalışanları yönetmek olmadığını çok iyi gösteren maltepe belediye başkanı. maltepede her şeyle herkesle ilgilenen adam gibi adam.
belediye başkanlığının öyle makama oturup çalışanları yönetmek olmadığını çok iyi gösteren maltepe belediye başkanı. maltepede her şeyle herkesle ilgilenen adam gibi adam.
görsel
bir belediye başkanında olması gereken samimiyet bu cidden tebrik ederim mecra fark etmeksizin insanlarla iletişimi iyi kurmalı.
bir belediye başkanında olması gereken samimiyet bu cidden tebrik ederim mecra fark etmeksizin insanlarla iletişimi iyi kurmalı.
asıl mesleği teknikerlik olan, bilecik bölgesi c klasman yardımcı hakemi.
babası vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin.
babasının vefatıyla üzüldüğümüz başkan. mekanı cennet olsun.
sevgili pederini kaybetmiş maltepe belediye başkanı. acısını paylaşıyoruz.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar