bugün

vay arkadaş ne 28 şubatmış. 20 yıldır bitmedi bunların mağduriyetleri. akp ekolünden gelen birinin farklı bir şey yapması beklenemezdi zaten. yapma bunu babacan. çok itici geliyor artık bu edebiyat. puan kaybediyorsun.

https://odatv4.com/vid_video.php?id=90FA0
Üzmüştür. Oyum babacan'a.
Hiç samimi gelmedi nedense.
(bkz: mağduriyet)

son on yılda en çok tiksindiğim kelimlerde ilk beştedir bu kelime.

(bkz: mağdur)
(bkz: mağduriyet)
(bkz: mağdurum)
(bkz: mağdur oldum)
Dibini de ben sıyırayım demiş.
Bunların çakma mağduriyeti yüzünden gerçekten mağdur olanlar daha mağdur oluyor.Bir bitmediniz arkadaş. Düşün ülkenin yakasından.
Show yapıyor herif. Bugunku iktidarın lacivertidir kendileri. Bunlardan bi halt olmaz.
Bacısı türban yüzünden 3 kez uzaklaştırma almış da duygulanmış yav geçin bunları artık. Ulan ne acılar yaşanıyor bu ülkede sizin kafanızdaki örtünün bitmeyen mağduriyeti kimsenin umurunda bile değil.
laik tabandan oy alamayacagini kendisi de bilmektedir. özellikle ahmet davutoglu ile birlikte parti kurmamasi, aksine kendisi de ayri bir parti kurarak akp'ye giden oylari bölmeyi amaclamaktadir.

bu konusma ve konusma icerisinde duraksayip 28 subat'taki bir olayi örnek olarak anlatmasi da yine akp tabanindan oy alarak cumhur ittifakini bitirmeyi amaclamatadir.

iyi birsey mi yapiyor?
tartisilir ama artik bir politikaci olmustur.
Sanki akp'nin ilk yıllarını yaşamışım gibi hissettirdi bu video. Gına geldi şu kodumun ülkesinde mağduriyet palavraları duymaktan. Dincinin de, solcunun da, kürdün de mağduriyetinden tiksinir oldum. Türban mağduriyetini kullana kullana yapmadıklarını bırakmadılar. Hayır, gerçek mağdurlar da bunların arasında kaynayıp gidiyor. Ulan zaten duygusal bir toplumuz, hemen yiyoruz bunları. Ya artık mağduriyet duymak istemiyorum. Akılcı ve mantıklı söylemler duymak istiyorum. Babacan, eski akp'li olduğu için zaten şüpheleniyordum, bu da tuz biber oldu. Mağduriyetlerinize atlayayım, bıktırdınız ulan bıktırdınız.
mağduriyet ötekileştirme acı gözyaşı görmek istiyorsa buyursun hafızasını tazelesin.
https://www.youtube.com/watch?v=58-W1mzuNAA
görsel
Ağlayan herkesten nefret ediyorum.
kendi adıma ;

a. babacanın ablası ne yaşamış veya yaşamamış ?

(bu memlekette herkezin başından pek çok olumsuzlukar geçmiş)

bundan çok

a) ekonomi anlamında

b) bu kerameti kendinden menkul başkanlık hikayesi anlamında

neler yapacağını merak ediyorum.
a.k. partisi'nin magdur oylari tehlikede. reis buna mudahale eder ve "birileri gibi aglayarak degil, basortulu bacilarimizi zindanlarda ciplak arattirarak ozgurlestirdik" diye gurler artik.
28 şubatta, kız kardeşinin türbanlı olmasından dolayı okuldan uzaklaştırıldığını şova dönüşmüş ağlamaklı ifade ile dile getirilmesidir. boğazı düğümlenmiştir. konuşmamıştır. bu gün ise türbanlı, türbansız kadınlarımız çıplak aramaya tabi tutulduğu gündeme gelmiştir.. halen 28 şubatın kanunsuz uygulamalarını dile getirip nemalanacağına günümüzde daha ağır şekilde başkalarının kızına, kardeşine, eşine yapılan bu daha büyük adetsizlikle mücadele edebilsen. pardon! o zaman yeterince oy toplayabileceğin bir propaganda yapamamış olursun değil mi babacan. tamamen samimiyetsiz buram buram oy devşirme hamlesi.
Sola iki yaltaklandım bir de sağa yaltaklanayım hareketi.
parmağındaki yüzüğü çıkarıp ''tek servetim parmağımdaki bu yüzük'' deseydi 20 yıl iktidarı garantilerdi.
Hocası da ağlardı.
iyi öğretmiş ağlamayı.
Sözlükte eksi alsa ağlayanların eleştirmek için sıraya girdiği davranış.