bugün
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- gecenin şarkısı8
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
kadıköy e heykelinin dikilmesinden yalnızca iki hafta sonra gerçekleşen olay.
madem "heykeli dikilecek" adam, niye kadrodışı bırakıyosun? madem kadro dışı bırakılabilecek bi adam, niye heykelini dikiyosun?
kafamda deli sorular sözlük.
madem "heykeli dikilecek" adam, niye kadrodışı bırakıyosun? madem kadro dışı bırakılabilecek bi adam, niye heykelini dikiyosun?
kafamda deli sorular sözlük.
eğer haber doğruysa geç kalınan uygulama. alex yüzünden çoğu futbolcu top oynamıyo aykut napsın çıkıp kendi mi oynasın.
Pek yakında Aykut Kocaman'ın da süresiz kadro dışı kalacağının habercisidir.
şu dk itibariyle hiç düşünmeden ülkeme döner bir daha da gelmezdim türkiyeye onun yerinde olsaydım..
fenerbahçe teknik direktörü aykut kocamanın ve fenerbahçe yönetiminin çok geçte olsa almış olduğu doğru ve onurlu karardır. hiç bir fenerbahçeli futbolcu fenerbahçeden büyük olamaz hele hele bu adam yabancıysa. umarım fenerbahçe teknik direktörünün ve yönetiminin almış olduğu bu karar beşiktaşımımızın quaresma kararı içinde emsal teşkil eder.
bütün başarısızlığı tek bir oyuncuya yüklemekten başka bir şey değildir. takım daha kötü gittiğinde ne olacak peki?
aziz yıldırım'ın aykut kocaman'a neden bu kadar teslim olduğunu uzun uzun düşündürten hamle...
belli ki aykut kocaman'ı kovmak istemiyor yıldırım.
eğer yol verirse şike şaibesinin doğrulanacağına inandırılmış. haksız da sayılmaz. aykut kocaman'ın arkasında çok güçlü bir medya desteği var. bunu christoph daum'un kovulma sürecinde gördük, sonrasında kocaman'ın ortaya pek bir şey koyamadığı 2 sezonda da gördük...
takımın başına geçtiği ilk sezon bir iki kişi "bu takım daum'un oynattığı oyunun çok kötü bir kopyasını oynuyor" demeye kalktı resmen oydular adamları. "kendi adamına yer açmak için alex'i yemek istiyor" diyenler oldu işlerinden oldular...
bazı yazarlar artık desteklerini çekse de hala "aykut kocaman'a zaman tanınmalı" temalı yazılar çıkıp, "alex tribünde maç seyretti takımı isyana teşvik etti" diye saçmalıyorlar. yani arkası sağlam... aziz kucağındaki bombayı bırakacak yer bulamadığından alex'i kurban etti..
hagi giderken o zaman ciddi para olan 4 milyon dolar prim alacağını kulübe bağışlayıp gitti. ama galatasaray'ı soyanlar adamın arkasından demediklerini bırakmadı, lucescu darmadağın olmuş kadrosuyla şampiyon olup, şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı adamı kovdukları yetmedi bir de elli tane iftiraya maruz kaldı. hoca değil dediler o adama gerisi var mı?
türkiye'de futbol düzeni hırsızların, mafyanın, besleme basının ve sahada gördüğünü anlamaktan aciz kalabaklıkların sırtında dönüyor...
az sonra başlar bazı alıklar televizyondaki köşe yazarı esnafının ağzıyla konuşmaya...
"kimse fenerbahçe'den büyük değil..."
sahi mi?
o zaman aykut kocaman...
belli ki aykut kocaman'ı kovmak istemiyor yıldırım.
eğer yol verirse şike şaibesinin doğrulanacağına inandırılmış. haksız da sayılmaz. aykut kocaman'ın arkasında çok güçlü bir medya desteği var. bunu christoph daum'un kovulma sürecinde gördük, sonrasında kocaman'ın ortaya pek bir şey koyamadığı 2 sezonda da gördük...
takımın başına geçtiği ilk sezon bir iki kişi "bu takım daum'un oynattığı oyunun çok kötü bir kopyasını oynuyor" demeye kalktı resmen oydular adamları. "kendi adamına yer açmak için alex'i yemek istiyor" diyenler oldu işlerinden oldular...
bazı yazarlar artık desteklerini çekse de hala "aykut kocaman'a zaman tanınmalı" temalı yazılar çıkıp, "alex tribünde maç seyretti takımı isyana teşvik etti" diye saçmalıyorlar. yani arkası sağlam... aziz kucağındaki bombayı bırakacak yer bulamadığından alex'i kurban etti..
hagi giderken o zaman ciddi para olan 4 milyon dolar prim alacağını kulübe bağışlayıp gitti. ama galatasaray'ı soyanlar adamın arkasından demediklerini bırakmadı, lucescu darmadağın olmuş kadrosuyla şampiyon olup, şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı adamı kovdukları yetmedi bir de elli tane iftiraya maruz kaldı. hoca değil dediler o adama gerisi var mı?
türkiye'de futbol düzeni hırsızların, mafyanın, besleme basının ve sahada gördüğünü anlamaktan aciz kalabaklıkların sırtında dönüyor...
az sonra başlar bazı alıklar televizyondaki köşe yazarı esnafının ağzıyla konuşmaya...
"kimse fenerbahçe'den büyük değil..."
sahi mi?
o zaman aykut kocaman...
takımı bozan kim olursa olsun gitmelidir. alex'in yaptığı bu kıskançlık bu ego sorunu kendi yaptı. çocuk gibi twitler atıp ortalığı karıştırdı. rahat battı kendisine galiba. şimdi gidebilir.
bir gs li olarak beni aşırı derecede sevindirmiş hadise
ayrıca bazı fenerlilerin sevincine bakınca fenerdeki tek sorun meğersem alexmiş dedirten gelişme
ohh rahatladı şimdi fener taraftarı
ama madem bu adam bu kadar pislik biriydi o heykel ne alaka amk
ben ne demiştim o heykel dikilirken burada
alexe heykelini de al git diyecek o nankör, azizsporlular en sonunda
sonuç ortada işte..
ayrıca bazı fenerlilerin sevincine bakınca fenerdeki tek sorun meğersem alexmiş dedirten gelişme
ohh rahatladı şimdi fener taraftarı
ama madem bu adam bu kadar pislik biriydi o heykel ne alaka amk
ben ne demiştim o heykel dikilirken burada
alexe heykelini de al git diyecek o nankör, azizsporlular en sonunda
sonuç ortada işte..
bazı ibnelere dert olmuş gelişmedir. sanane amk sen takımına bak bizene bizim takımın iç işlerinden bu kadar batıyor sana. batıyorsa söyle çıkaralarım amk. ayar ederler adamı.
innalahe külli seyin kadir.
Aykut ve aziz ; daum ve alexin ahında gideceksiniz insallah
Daha da bir sey demiyorum durumudur.
Aykut ve aziz ; daum ve alexin ahında gideceksiniz insallah
Daha da bir sey demiyorum durumudur.
olası avrupa ligi yenilgisi ve beşiktaş yenilgileri sonrası taraftar da aykutla azizi kadro dışı bırakır denilen olaydır.
not: beşiktaşlıyım. fenevi de günahım kadar bile sevmem alex i de sevmem ama adama yapılan saygısızlıktır.
not: beşiktaşlıyım. fenevi de günahım kadar bile sevmem alex i de sevmem ama adama yapılan saygısızlıktır.
doğru olduğuna inanılan karar. yani şu an için görülen sorun alex ise ve bu da çözüm ise, bu yapılacaktır. daha önce de yazmıştım, muhtemelen devre arası memleketine geri dönecektir. ona bu yapılır mı, reva mı dememek lazım. eğer bir adam takıma zarar veriyor diye düşünülüyorsa, gönderilecektir.
bu onun bugüne kadar yaptıklarına sünger çekmez, bu takımın tarihine geçmiş olmasını silmez, ortadan kaldırmaz. alex de souza iyi bir adamdır, iyi hizmetler vermiştir. böyle lider adamların egoları da olduğu kesindir. bunu da engelleyemezsiniz. zaten egolarından dolayı gidip twitter gibi bir ortamda gerekli gereksiz şeyleri yazmış ve paylaşmıştır. o sebeple bu durum hayırlısı olacaksa olmalıdır. haa ben istemem ama olduysa da karara saygı gösterir ve durumun nereye gideceğine bakarım. nokta.
bu onun bugüne kadar yaptıklarına sünger çekmez, bu takımın tarihine geçmiş olmasını silmez, ortadan kaldırmaz. alex de souza iyi bir adamdır, iyi hizmetler vermiştir. böyle lider adamların egoları da olduğu kesindir. bunu da engelleyemezsiniz. zaten egolarından dolayı gidip twitter gibi bir ortamda gerekli gereksiz şeyleri yazmış ve paylaşmıştır. o sebeple bu durum hayırlısı olacaksa olmalıdır. haa ben istemem ama olduysa da karara saygı gösterir ve durumun nereye gideceğine bakarım. nokta.
10 yıllık ve başarılı bir futbolcu da olsan teknik direktör ile uğraşmak büyük hatadır.... katıldığım karardır.
3A'dan piyango ilk ona vurmuştur. diğerlerinin de ömrü pek uzun değildir fenerbahçe'de.
fenerbahçe gibi bir takımın kaderi alex'e bağlıymış gibi düşünün taraftarı anlamak mümkün değil.
bugün alex gider başka bir lider gelir kuyt da alex kadar iyi bir topcu ve takımı sırtlanacak görüntüde futbolcudur.
aykut hocanın, bu takımın hocasıysa alex bu takımdan gitmelidir.
alex'in hocasına yaptığı, futbolcu olarak ayıptır. takım içinde hizipleşmelere sebep olmaktadır.
aziz yıldırımın yapması gereken, olayın dışında kalıp, hocanın kararına saygı gösterip, hocanın vereceği kararını uygulamaktır.
bugün alex gider başka bir lider gelir kuyt da alex kadar iyi bir topcu ve takımı sırtlanacak görüntüde futbolcudur.
aykut hocanın, bu takımın hocasıysa alex bu takımdan gitmelidir.
alex'in hocasına yaptığı, futbolcu olarak ayıptır. takım içinde hizipleşmelere sebep olmaktadır.
aziz yıldırımın yapması gereken, olayın dışında kalıp, hocanın kararına saygı gösterip, hocanın vereceği kararını uygulamaktır.
bir futbolcunun heykelini dikip, iki hafta sonra kadro dışı bırakmak, fıkra gibi. ayrıca,koca bir takımın başarısız futbolunu sadece alex'e yüklemeye çalışanlar bir kaç hafta sonra aynı akıbeti yaşarlar.
yönetime olan gram güveni de bitirmiştir.
birileri sırf kendi egosunu tatmin etmek için yaptı. kına yakarlar yakında. takımda bu kadar çok emeği olan bi adam tek maçından tek hatasından ötürü süresiz kadro dışı bırakılıyorsa olay artık spordan futboldan çıkmıştır. yakında kendileri çıkacaklar sahaya top koşturmaya...
edit: ha bu arda kuyt kim ya 3 4 aydır takımda adam kaptan olmuş ne alaka tamam tecrübeli ama bu takımda kaptan olacaksa bu takımda da tecrübesi olması gerek...
edit: ha bu arda kuyt kim ya 3 4 aydır takımda adam kaptan olmuş ne alaka tamam tecrübeli ama bu takımda kaptan olacaksa bu takımda da tecrübesi olması gerek...
bir sonraki hafta fenerbahçe'nin kadıköyde beşiktaş karşısında büyük ihtimalle ayvayı yemesine neden olabilecek olaydır.Şöyle ki son 7-8 yılda fenerbahçe beşiktaş karşısında hep alexle bişeyler yapıyordu, peki şimdi ne yapacak çok merak ediyorum.Ve aynı zamanda cristiana da ceza verilmiş.ne diyelim haftaya fenerbahçenin işi yaş.
3 temmuz sürecinden beriiii, öeeh sikerim temmuzunu da üçünü de beşini de. bu ne aptal yönetim anlayışıdır.
not: fenerli değilim.
not: fenerli değilim.
aykut kocamanın şansı varsa takım u dönüşü yapar yoksa aykut belasından da kurtulur takım. ama bu sene de avrupa da başarısız bir sene geçirir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar