fenerbahçe' nin geçen sezon kupadan elendiği ümraniyespor ile oynayacağı maç. beklendiğinden zor geçeceğini düşünüyorum.
her zamanki gibi stattaki yerimizi alacağımız maç. 3 gol bekliyorum en az.
Ümraniye kurbağlı derede lige Hoşgeldim partisi verecektir.

Fenerde havlu atar ilk maçtan.
fenerin penaltısına böbrek basılası maç.
türkiye saati ile saat 21:45'te başlayacak maç.
Allahın hikmeti fener yine ilk haftalarda istanbuldan çıkmıyor. Sonra ortada derbiler, son haftalar yine küme takımları. Fikstür hiç değişmiyor.
Fenerbahçe rahat alır.
ümraniye saplarsa çok ikonik olur yalnız.
fenerbahçe açısından sadece ligin ilk maçıdır. başka bir numarası yok yani gs de olsa ts de olsa ümraniye de olsa ligin ilk maçı başka bir önemi yok. bizce yok ama diğer takım taraftarları sanki ligin son hafta maçı gibi muamele çekmişler gene her zamanki gibi. fikstürden giren mi ararsın penaltı olacak diyen mi ararsın havlu atar diyen mi ararsın. bu arkadaşlar gs başlığında da daha ilk maçtan gs yi 27 puan farkla şampiyon olur ilan etmişler tabi.

allah herkese önce akıl fikir versin arkadaş diğer şeyler kendiliğinden oturur zaten yerine.
Fener yenilir.

Ne zaman yenecek desem yeniliyorlar amk. Belki bu defa tersi tutar.
Takım o kadar kötü ki en iyisi emre mor.
kazanması gerek fenerbahçenin 3 tane kupon feneri beklıyor.
ne yazık ki penaltıdan gelen golle 1-0 olmuş maçtır.
görsel
https://www.uludagsozluk.com/e/45778646/

febe penaltı sezonunu açtı hayırlı olsun.

her sene açılış maçında en az bir penaltı hediye gelir. bu ligimizin yazılı olmayan bir kuralıdır.

bu açık.
Gassaraylılar ağlamaya başladıklarına göre lig de başlamıştır. Koya koya ilerleyeceğiz bu sene.
valenciyanın kırmızısı da atlanınca kapattım maçı. her sene aynı şey. bu kadar iteklemeye rağmen bir türlü şampiyon da olamıyorlar ya ona bitiyorum. rezalet. evd.
Fenerbahçe ve Ankaragücü yenerse kuponum tutacak.
Fenere penaltı verilir, galatasaray'ın da rakibine penaltı verilir. Bu galatasaray'la sik yarıştırmaya kalkan çüksüz fenere verilen bir avanstır. ilk haftadan avans başladı.
tomislav glumac' ın golüyle 1-1 olmuş maç.
Fener birazdan 2. Yi yer putin Hitler stalin Mao Allah ne verdiyse bağırır taraftar hahaha kurbağlı dereliler.
ikinciyi yer diyen kartona 2.gol girdi. Entrysini silmesin.
maçta resmen cinayet işlenmektedir.

fenerbahçenin penaltısı varın çağırması doğru karar.
willian arao direkt kırmızı dan atılmalıydı topuk üstüne basıyor çok sert. sarı verdi
valencia atılmalıydı rakipe tekme atıyor yine sarı verdi.
ümraniyeliye ceza sahasında sırtına tekme atılıyor var incelemedi penaltı verilmedi
fenerli oyuncu ceza sahası çizgisinde elle oynuyor yine penaltısı verilmedi ümraniyenin.

resmen fenerbahçe kazansın diye ellerinden geleni yapıyorlar. utanmasalar ümraniyenin golünü bile iptal edeceklerdi ancak bu kadar açık eyyam yeter dediler herhalde.

hakem kararlarını kenara bırakırsak maç içinde ümraniye feneri ezdi. çok iyi oynadılar. açıkçası maçı kazanmayı hak ediyorlar. ama fener balı işte tekte gelip 2. golü attılar. fener bu rezalet oyunlar anca hakemle kazanır işte. fenerin tek iyi oyuncusu emre mor. iyi driplingleri var.

daha 1. haftadan feneri şampiyon yapmak istiyorlar. bu senede şampiyon olamazslar allah bilir fenerliler intihar eder topluma zarar verir fenerbahçenin psikolojisi bozulur diye şampiyon yapacaklar. yabancı kuralı fenere göre ayarlanmış. herşey belli. bu kadar ibnelik olmaz. alayınıza şampiyon galatasaray yazdıracağız.
hayırlı geceler muhteremler. abdestli oldukları her hallerinden belli olan ümraniyesporlularla cenabetlikleri yüzlerinden okunan fenerbahçelilerin maçı 3-3 berabere bitmiştir. fener bu hocayla biraz zor şampiyon olur benden söylemesi.
ümraniyespor zayıf rakibini elinden kaçırdı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar