bugün

Yazılan kimi entryleri okuyunca, insanlıktan utandıran, bağnazlığın, acımasızlığın, tepeden tırnağa cehaletin ve kabalığın ne menem bir şey olduğunu apaçık gözler önüne seren onur yürüyüşüdür. Dibine kadar onurludur!

Onur kavramı, başkalarının, tercih ya da tıbben açıklanabilir hormon düzeyiyle ilgili olan meselenin, bu denli aşağılanması, yerle yeksan edilmesi, hakaretler edilmesi ile ayaklar altına alınan bir kavram oluvermiştir birden.

Asıl onursuz, insanların onurlarını, ağzı lağım kokan, empatiden, hoşgörüden uzak bir edayla, çemkirmeyi, hakaret etmeyi kendine hak gören denyodur.

insanların hayatlarını pervasızca, ağır hakaretlerle sorgulamayı, yargılamayı, hüküm giydirmeyi kimden, nereden, nasıl öğrendiniz?

Siz kim köpeksiniz?!

Anlayış gösterilmesi ve haddini bilmez insanların tepkilerine inat mutlaka desteklenmesi gereken yürüyüştür.
Bu başlık yine homofobik yaratıklarla dolmuş. Seni siken yoksa rahatsız olmayacaksın kardeşim *

insansak, kimseyi rahatsız etmemesi gereken yürüyüştür.
lgbt bireylerin kendilerine uygulanan ötekileştirmeye, nefrete karşı her yıl haziran ayının son haftası yaptıkları yürüyüşün bu sene ki ayağıdır.

yazılanları okudum ve neden yürüdüklerini bir kez daha anladım. hala bu insanlara kimseye zararı olmadıkları halde nefretle, tiksinerek bakan, empati yoksunu bir dünya insanın varlığı bu mücadelenin ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor.

bu insanlar var. bunu kabul edeceksiniz.
iki gün önce Boğaz Köprüsü'nün yanlışlıkla duyurduğu yürüyüştür:)

görsel
birileri götüne birşeyler sokuyor diye mutlu oluyorsa olabilir beni ilgilendirmez. lgbt bireylere karşı ne olumlu ne olumsuz bir şey hissetmiyorum. evimin karşısındaki dallas pide salonunda çalışan adem ustaya hiçbirşey hissetmediğim gibi...

ama yürüyüş adı altında yolu tıkarsanız ve trafiğin anasını sikerseniz, götünüze çok fena şeyler sokarlar hayretler içerisinde kalırsınız.

saygı istiyorsanız önce insanlara saygı göstereceksiniz.

bunun birbiriniz sikmenizle yada götünüze birşeyler sokmanızla alakası yok. "onur yürüyüşü" adı altında diğer insanların hayatlarının akışını aksatacak davranışlar sergilemeyin.

kolay gelsin.
Kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez. isteyen istediğini yer ama be kardeşim gidin evinizde özel mahremiyetinizde yaşayın ne yaşayacaksanız. Yarın bir gün adamın biri eşiyle sokakta ilişkiye girse sana ne lan eşim değil mi derse doğru olur mu olmaz. Bu da aynı şekilde ulan bıktık eylemlerden falan. Ülke de az sorun var sanki bir de böyle zamazingoların peşine düşüyorsunuz. Bir taksim kadıköy yapalım diyoruz. Hopp eylem var her yer felç. Gidin özelinizde yaşayın ne yaşıyorsanız. Çok yürüyüş eylem meraklısıysanız. işsizler, atanamayan öğretmenler, işçiler ve masrafları karşılanmayan hastalar için yapın da bir anlamı duruşu olsun.
ibnelik onurlu bişey oldu da bizim mi haberimiz yok?
Öncelikle destekleyen ve desteklemeyen tarafa da saygım var. Yürüyüşün amacı tercihlerimizden ve kimliğimizden utanmamamız gerektiğidir. insan tercihi ne olursa olsun insandır ve değiştiremeyeceği bir şeyden yargılanmamalıdır. Bunun farkında olup katılana saygım sonsuz ancak toplumda yapılan bazı hareketlerden rahatsız oluyorum, oluyoruz. Sen mutlu olabilirsin ama biz sokak ortasında yiyiştiğini görmek zorunda değiliz lütfen ahlak kurallarını hatırlayıp sınırlarımızı bilelim. Katılmayı düşünenler için dikkatli olmalarını öneriyorum her an katliam olabilir çünkü çok hoşgörülüyüz(!)
Heteroseksüellere farkındalık yaratmak için yürüyorlarmış... yürümek hakkın eyvallah.

tamam.

ama zaten biz farkındayız artık her sene yürüyorsunuz "biz birbirimizi götten sikiyoruz" diye. gerek yok yani tekrar tekrar bu teraneyi düzenlemenize.

kaldı ki 2015 yılında yaptığınız rezillik ortada! videosu da burada : https://www.youtube.com/watch?v=meiyhbj5KgM

Bu ne değerli lgbt birey? Bu ne oğlum?

ramazan ayında bu davranışlarla mı saygı bekliyorsun yada onur duyuyorsun? Çıkacaksın yürüyüş adı altında sokaklarda rezillik yapacaksın bir yandan da bağıracaksın "bizi fark edin artık, saygı duyun"

yooook öyle!

Sizin amacınız topluma bir şekilde bu sapıklıklarınızı kabul ettirip, topluma açık alanlarda fütursuzca sevişmekse açık konuşuyorum sizi sikerler.

siz bizim cinsel kimliğimize müdahale edemezsiniz diyorlar!

ben hayatımda hiç görmedim 2 lgbt bireyin evini polisler bassın, bunlar birbirlerini sikiyorlarmış diye tutuklasın. rahatça sevişiyorsun işte daha ne istiyorsunuz dangalaklar?

kaldı ki bu "homoseksüelliği" normal bir insani dürtüymüş gibi değerlendirilip, böyle olmayan insanlar bizi kabul etsin çığırtkanlıklarınız da bayatladı artık bilesiniz. bu bir hastalıktır kabul edin artık. neymiş? hayvanlar aleminde de varmış homoseksüellik... evet var ise onlarda hasta. ha derseniz ki biz zevk alıyoruz birbirimizi sikmekten ve götümüze birşeyler sokmaktan, bazı şeylere katlanacaksın pekala ama tedavi olmak istersen de olursun.

sonuç olarak insanlar bıktı sizin zevzekliklerinizden haberiniz olsun.

edit : topluma açık alanda sevişirseniz sizi sikerler demiştim pardon siz sikilmekten zevk alıyordunuz unutmuşum. başka bir şey yapsınlar.
dinci sapıklar yürüyorsa homoseksüeller de yürüsün.
hitlere bazen rahmet okuyorum . bazı yönleri güzeldi. hakkını teslim etmek lazım.
Ülkemde ibne istemiyorum.
yıl olmuş 2017 halen lgbt deyince ''birbirini götten sikenler'' diye hede hödö yapanlar var.

ulan mesele o mu sadece lan it?
öyle mi sanıyorsunuz aq?

vay sizin bilincinizi sikeyim.
ulan sanki bana dinini ahlakını çok düzgün yaşarmış gibi burada lgbt'ye sallar, 11 ay içip sıçıp karı kıza bakıp onların ırzına geçmeyi hayal edipte, sokakta yürüyen insanlara küfür etmekle arınamazsın. buraya dil uzatana kadar, tacizciye tecavüze, çocuk istismarına eleştiride bulun. ama eleştiri için fesat bir yürekten daha çok içi dolu bir kafa lazım, bilmek bilinçlenmek lazım, toplum ahlakını bozan herkes cezalandırılır zaten, hukuk devletiyiz ya, siz boş verin haklarını savunan insanları.
Ahlaki sınırları zorlamadıkları sürece bu yürüyüşü gelenek haline getirip bir farkındalık yaratmaları güzel. Onların da bu ülkede yaşadığını bu ülkenin bir parçası olduğunu unutmamak lazım.

Tabi burada kriter ahlaki sınırları zorlamamak.

istiklalin göbeğinde birbirine oral yapmak ne özgürlüktür ne de toplumsal ahlaka sığar. Umarım geçmiş senelerde yaptıkları ahlaki hataları yapmazlar. Öyle olduğu zaman kendilerine önyargılı topluluklara pirim vermiş olurlar.
lgbt yürüyebilir, hakkıdır. fakat heteroseksüel olanlar da yürüyebilir. aynı şekilde homofobik olanlar da yürüyebilir.

(bkz: bugün kaç dakika yürüdünüz)
(bkz: türkiye cumhuriyeti sağlık bakanlığı)
videoyu izledim de, o nasıl bir kalça yapısıdır ya rab erkek halimle şu 3-5 kız kurusundan daha güzel götüm var.
sizden saygı isteyen yok zaten arkadaş ramazanda oruç tutmadı diye adam döven insanlarsınız. alayınız orospu çocuğusunuz. bu insanları hor gördüğünüz için bu yürüyüşü yapıyorlar.

2015 yılında eşcinsel bir çocuk sizin gibiler yüzünden kendini trenin önüne attı. ama o kendini "götten siktirdiği" için umrunuzda değil.. keşke anneniz de kendini sadece götten siktirseydi.
- sen var ya tam bir götverensin çocuğum.
+ sürekli övme şu çocuğu babası, sonra şımarıyor.
resmi adı ibneler ve orospular bayramı olsun. gerçekçi doğru bir isim.
hürriyet gazetesinde okuduğum bir habere göre alperen ocakları "devlet izin versede bizler izin vermeyeceğiz" diyerek tehdit etmiş yürüyüşe katılacakları.

pazar günü olacakları göreceğiz haydi bakalım.

önemli bir versus olacak gibi.

hayırlısı.
onurumuzla mide bulandırıyoruz diyorlar.
Ya burda yuruyuse bok atanlar lezbiyen pornosu izleyip 31 cekiyor sizin karakterinize sokayim.