bugün

Eğitim sistemi değişmezse, bu gidişe yaklaşık olarak 15 milyon insanın gireceğini tahmin ettiğim sınav.
Hesaplar yanlıştır. Maksimum 1.3 milyon insanın gireceği sınav.
Seçimlerden sonra nasıl olucagi belli olur.
her sınavdan sonra hüngür hüngür ağlayan kezbanları gördüğümüz gibi bu sınavda da tvden izleyeceğiz.
gireceğim sınavdır.

not: haziranda editlerim.
Zor olucak zor. Fkb adam ayıracak aynı şekilde ect mat yine orta şeker bekliyorum ama diğer 6 ders adamın götünden kan alıcak kıvamda şimdiden başarılar %90 ne çalışırsan onu alıcan.
Ygs de yüksek alıp balon gibi şişen kişiler patır patır dökülmezse birsey bilmiyorum. Sıralamalar da düşer lys de.
sözelciler siktirtemeyin sözlüğünüzü , okuyun adam gibi ezberleyin herşeyi.3 5 ay yaşamayın gerekirse.
Dünden itibaren çalışmaya başladığım sınav.
ayırt edici olacak mı, zor olacak mı merak ettiğim sınavdır. eğer bu da ygs gibi kolay olacaksa mezuna bırakalım anasını satıyım. lysyi full yapsam gene de 55kdan 4k ya çekemem tm için.
3 ve 4'üne gireceğim sınav.
5 yıl sonra tekrardan gireceğim sınav. fakat hiç çalışmadan 5 yıl önceki mat2- geometri ile gireceğim. puan gelince tekrar editleceğim bakalım paslanmışız mı ?
her sınava "çok kolaydı yea" diyerek ego kasan, sinir bozan arkadaşlara girmesini umduğum sınavdır.
olum niye söylemiyorsunuz, başvuru tarihlerini kaçırmışım. ne güzel üç beş ergenin önünü kesecektim tm'de. olmadı şimdi bak.
Şu saatte çalıştığım ygssinin siyaseyine birçok gencin hayal kırıklığı yaşamasına sebep oluşunun lys isimlisi gene kolay olacak fizikte sayısal soru çözmeyin amk gidip dalga boyu nedir diye sorarlar şindi açıklama isteyerek kimyada anlattrır şıklarda radyoaktiviteyi mat geo haricinde sayılı sorulara dokunmayın amk tamam sakinim sözlük napayım çok yoruldum ve sigaram bitii.
arkadaşlar aranızda rehber öğretmenlerle konuşanlar vardır benim öyle bir imkanım olmadı . ben kültür hukuk istiyorum taban puan 336 ymış geçen sene puanzadan hesapladığım kadarıyla 347-350 puan gelecek olur mu sizce ? standart sapma oynar mı ? yani kontenjan değişimleri sınavın zorluğu için değerlendirebilen biri olursa sevinirim
Bugün açıklanacak olan sınavdır.
korkmayın lan gelir geçer..

allah ikinci üçüncü senenizde bahtınızı açık etsin.
sonuçları belli olacak sınavdır. yine birilerinin hayatını karartacaktır.
sonuçları belli olacak sınavdır. yine birilerinin hayatını karartacaktır.
Lisans yerleştirme sınavının 2016 versiyonu. istediğiniz yer gelmedi diye seneye falan kalmayın. ilk sene çalışırsınız üniversitede eğer çok gerekliyse. Bu dediğim 450 puan aşağısı alanlar için geçerli. Bunun üstü zaten benim gibilerden tavsiye almaz.