bugün

(bkz: link yok mu link) *
parselin böylesi. yirmi yıl sonra buralar entry dolacak.
geleceğe mektup yazmayı seven yazar söylemidir. günlüğe on yıl içinde yapılacakları yazmak gibidir. güzeldir, hoştur. hele ki 20 sene sonra dönüp de okuduğunuzda bir duygu seli yaşamasınıza sebep olur.

-söyleyin hala açlık sınırı 2milyar mı?
mesela hala asgari ücret diye birşey var mı?
hala boşuna mı üniversite okunuyor?
yeterince özgür müyüz peki?
gelelim sözlüğe;
hala sol frame de kızlar, kadınlar, gayler başlıkları mı cirit atıyor?
trollerin nesli tükendi mi?
abazanlığınızı sol frame ye taşıyor musunuz hala? *
düşünce gücüyle entry girilebilecektir. hatta zall bizi görebilecektir. *
zall'in hayırsız küçük oğlu dall'ın kumar borcu yüzünden ekşiye satacağı sözlüktür.
zall'in istanbulda deniz manzaralı mezar satın almak için satmak zorunda olacağı sözlüktür.
gidişata bakılırsa e okul şifresiyle girilecek sözlüktür.
olmayacak sözlüktür.çok kalmaz bi 5-10 seneye kadar türkiye federasyon sistemiyle bölüneceği için ne türkiye cumhuriyeti devleti ne de uludağ sözlük kalmayacaktır ne yazıkki.. o kısmını da federasyon fikrini destekleyip açılım yapanlara ses çıkarmayan hatta destek verenler düşünsün.
böyle giderse olmayacak olan sözlüktür.

sol başlıktaki filtreleme ile tüm troll başlıkları engellemiş olmama rağmen tonla troll, ırkçı ve seksist başlık ile karşı karşıya kalıyorum. başlıklardaki ve girdilerdeki inanılmaz imla hatalarından bahsetmeye bile gerek yok. Sol tarafa ne zaman baksam hep cinsellik ve ırkçılık temalı bayağı başlıklar görüyorum. ne okuduğumdan zevk alıyorum ne gördüklerim ile bilgileniyorum, hiçbir yararı yok. türkiye'nin en çok ziyaret edilen sayfalarından biri olmanın verdiği mutlulukla bu tarz olaylara müdahale de edilmiyor herhalde.

özgüvensiz kişilerin egolarını tatmin ettikleri, basit ve aşağılayıcı esprilerin döndüğü bir yer olmuş burası. Uludağ sözlük s.o.s. Veriyor, üstelik böyle devam ederse değil 20 sene 10 sene bile ömrünün kalmadığı kesin.
(bkz: 404 not found)