bugün

bugün itibari ile bir sözlükte karşılaştığım, şahsımı dumurdan dumura uğratan minik yazar. küçük ve şirin elleriyle narin entryler girdiğini düşündükçe hayata karşı küstahca gülümsüyorum. şaka tabii yahu. anlamadığım 18 yaşından küçüklerin okuması bile uygun görülmediği bir yere bu veletlerin yazar olmalarıdır. 95 li çocuk sözlüğe ne verebilir ki?

+ sözlüük bi çocuğaa aşık oldum
+ sözlüük bugün zayıf aldım
+ sözlüüüü..
- lan bi sus!
+ (ağlar)

vay bebelere bak ya.
(bkz: yumurcak küçük yazar)
henüz orta sonda olan sözlük yazarlarıdır. sbs ye hazırlanmaları onlar açısından daha yararlı olacaktır zira sınavda çıkıcak sorular sözlükte bulunmamaktadır.
kendinden yaşça büyüklerden daha saçma yazılar yazma ihtimali daha çoktur.
şu an lise 1 öğrencileri olan yazarlardır. ilköğretim sonuncu sınıf** olanlar ise 1996 doğumludur.
sözlük kalitesini alt seviyelere çekebilecek yetenekteki yazardır.
(bkz: yazar alımında yaş sınırı olmaması sorunsalı)
ülke gündeminden bi haberlerdir.
(bkz: dikkat çocuk var)
(bkz: 95 liler atakta)

hem bebeler, hem sazan gibi ortaya çıkıyorlar.
(bkz: lütfen çocukları sahneden alalım)
(bkz: alın arkadaşım bunu)
(bkz: akıl yaşta değil baştadır)
osursa osuruğu kokmayacak yazarların sözlükte cirit atmalarının bir göstergesidir. ondan sonra "vay efenim sözlüğün kalitesi neden düşük?"
iş sanal oldu mu bir yerde tıkanıyor işte.
ergenlik dönemine şahit olacağımız yazardır. ilk öpücüğünü sözlüğe yazacak, belki de ilk çişini tutmasının çoşkusunu sözlükle paylaşacaktır. sütten kesildiği gün beraber sevineceğiz, okullar açıldığında beraber üzüleceğiz. duygulandım lan.
akıl yaşta değil baştadır demiş birileri. peki, 95 li çocuğu akli olarak ele alalım. yahu ele bile alınmıyor işte, kasmayın. tüm sözlükleri ele alarak söylüyorum.

''sözlüklere yaş sınırı gelmeli''

gerekirse tc kimlik numarası ile üye kabul edecekler, bu kadar basit.
(bkz: little 15)
kesinlikle kıyamet alameti. daha dün annesinin kollarında uyurken, çiçekli bahçesinin yollarında köpek kovalarken şimdi gelmişler sözlüğe de yazı yaz(am)ıyorlar. ne kadar ilginç.
yahu 2010'dan 1995'i çıkartıyorum çıkartıyorum habire sonuç 15 çıkıyor. iyi tamam da bunda anormal olan nedir? genç nesiller, berbat ve beyin yıkayan sitelerde vakit geçireceğine burada vakit geçrisin. En azından doğru ve gerekli bilgilerde öğrenebilirler.
15 yaşında bir insanın sözlüğe vereceği nedir yahu? hayatında ne yaşamışta en azından anı olarak karşımıza çıkacak? en fazla serdar ortaç şarkılarını sevdiğini söyleyip, ismail yk fun clup açacak. kesinlikle önlem alınması, sözlüklerin ergenlerden temizlenmesi gerekir.
sözlükteki büyüklerine saygılı olmalıdırlar.
akşam 11'den sonra yatağa gitmeleri gereken yazarlardır.
sütlerini nesquiksiz içemeyen sevimli şeylerdir. eğer bütçeleri kısıtlı ise bim'den çakmasını alır yine de öyle içerler sütlerini.
okudukları tek uzun kitap ayşegül ormanda adlı sanat eseridir. en sevdikleri tv programı teletubbies'tir.
uyumadan önce tuvalete gitmesi gereken yazarlardır. yoksa altlarına işeyebilirler.