bugün

Üniversite wc lerinde doğmuş akademisyenlerin yayınladığı bildiridir.
Birilerinin zoruna giden bildiridir.
1100 akademisyen arasında yurt dışından profesörler de varmış. tayyip onları türkiye'ye çağırdi. bekle gelirler.

(bkz: sultanahmet çok güzel sen de gelsene)
bizde radikal olmak entelektüel olmak demek aydın olmak demek. yapilcak is gayet basit millet bir şeye a diyorsa sen b de. tebrikler aydın oldunuz.
atılan imzanın bu bilinç ile atıldığını düşünüyorum.
ayrıca türkiye de eğitim kadroları hep siyasi eksende oluşur. kapasite ikinci plandir. hiç şaşırmadım.
1100 hainin imzaladığı bildiridir.
ülkenin neden bilimsel makale yayınlama listelerinde iran'ın gerisine düştüğünün göstergesi. 1100 akademisyen bir bildiri yayınlayınca daha mı değerli oluyor o bildiri. misal bilim adamlığı tartışılmaz olan celal şengör'ün sosyal konularda yaptığı açıklamalar ne kadar dikkate alınır hem de bok yedirilmek işkence değildir dedikten sonra.
tarihte pkk'ya en çok imkanı veren akp hükümetine bile goy goy yapıyorlar. eleştireceksiniz savaşa hayır cart curt diye değil kardeşim bu pkk şehirlere silah yığarken sen ne yaptın neden operasyon yapmadın neden durdurmadın desene?
Bu dünya bir lağım çukuru olsa en dibindekiler kariyer manyakları olurdu. Bu olayı da böyle basit şekilde yorumlayın.

Bu aşağılık şerefsiz yerde izmarit bile olamayacak varlıktaki canlılar için adalet, empati, fikir falan yok. Kariyer ve statü var sadece.
1100 Şeref yoksunu şahsın imzaladığı bildiridir, kağıdının değerinden fazla değeri olmaması gereken bildiridir.
"bu 1100 akademisyeni asmayan devletin topunu tüfeğini sikeyim" dedirten bildiridir.

ne devletmiş bu türkiye cumhuriyeti yahu?
içeride, dışarıda onbinlerce orospu çocuğu yemeye uğraşıyor, yine de yıkamıyor.

maşallah vallahi.
Bu kadar insan ancak gaza gelip atmıştır o imzayı diyorum. Yahu bunların arasında illaki vatanperverler de vardır. Kim veya kimler yazdıysa bildiriyi iyi pazarlamışlar. Madem o kadar adam bir araya geliyorsunuz adam akıllı bir yazı çıkarsaydınız ortaya. Writing dersinde kafamın etini yediniz bu paragraf olmamış, bu teze destekleyici düşünce ekle, şu düşünceye örnekler göster bilmem ne diye. Bu bildiriyi okurken hiç mi anlamadınız bir yamukluk olduğunu? işgüzarsınız yeminle.
Chp ve hdp'nin destek çıktığı terör bildirgesidir.
terör örgütü pkk'nın yazdığı, 1100 adet orospuçocuğunun imzaladığı bildiridir.

(bkz: okumadım)
1100 tane satılmış vatan haininin ihanet manifestosudur! Ne yazık ki bu dışarıdan güdümlü, içten yanmalı davarlar havalı bir sıfatla "akademisyen" olarak adlandırlıyorlar. Yazık!

Memlekete hangi öğrencileri, insanlığa hangi doktrin ve icatları armağan etmişler? Bir şey yok ortada.

Bunlar derhal güzel ülkemin vatandaşlığından çıkarılıp, çok sevdikleri PKK'nın yanına, Suriye sınırına götürlüp kıçlarına tekme basılmalı. Tabii cezalarını çektikten sonra.
Atatürk'ün yeni nesil sizlerin eseri olacaktır dediği öğretmenler bunlar değil kesinlikle.
kafasını sadece öldürmeye çalıştıran insanların karşı çıktığı bildiri. lanet olsun o kan bürümüş gözlerinizi orda bu savaş devam ettikçe o akademisyenler ne nesil yetiştirebilir nede çoluğuna çocuğuna sahip çıkabilir. biraz mantıklı düşünün. bu adamlara vatan haini diyecenize tayyibinizin ülkeyi parçalama planlarına karşı çıkın muaviye torunları sizi.
imza atanlardan birisini tanıdığım bildiri.

gelişen olaylardan sonra u dönüşü yaparak bildirinin içeriğini tam olarak okumadan imzaladığını söyleyip sonrasında imzasını geri çekmiştir.

kahramanımız son derece hümanist olup sürekli olarak barış çağrıları yapmaktadır.

yok öyle dünya, ifşa oldunuz bir kere.
Zihnimin fakirliği midir bilmiyorum ama her görüşümde "onbir çift sıfır" olarak okuyorum şu sayıyı.
sosyal medyada her gün, öyle önemli yerlere gelmiş bir sürü akademisyenin nasıl terör propagandası yaptığını yıllardır görüyorum. topluma örnek olması gereken bu insanların aydınlık çizgisini ve duyarlılık sınırını aştıklarını ve asıl amaçlarının hiç bir zaman barış olmadığını düşünüyorum. kendilerinin ilk fırsatta bir kaşık suda kendinden olmayanı boğacak, agresif, agresyonunu nasıl yaşaması gerektiğini bilmeyen olgunlaşamamış zeka seviyeleri bizden yüksekmiş gibi göstermeye çabalasalar da öyle olmayan bireyler olduklarını düşünüyorum.

çok da sevdiğim saydığım hocaların bunu yaptığını görünce ilk başta duyarlılıktan yapıyor demek diyordum ama artık yaptıkları kürtçü faşistliğin ucu yazdıklarını okuyan herkese dokunmaya başladı. kendi gibi düşünmeyen herkes faşist yapmaya başladılar. öğrencilerime duruşumla nasıl örnek olurumu bırakın sosyal medyadan yaptığım bu hakaretleri öğrencilerim okur mu diye düşünmediler.

o yüzden şu an ne kadar aralarında sevdiğim insanlar olsa da bu insanların artık mazlum edebiyatı altında üstümüze binmemeleri için gerekli olanın yapılması gerektiğini düşünüyorum. devlet yapıyorsa devlet yapsın. ha devlet de gram umrumda değil.
bildiride akademisyenlerin devlete ne dedikleri de umrumda değil ama pkk yı da eleştirmediği sürece gözümde pkk yandaşı olduğu gerçeğini değiştiremeyeceklerdir. zaten inkar da etmezler.

bu eleştirimi akpli veya mhpli olmayan, sosyal demokrat bir insan olarak söylüyorum. neci olduğumu da belirtmem gerek. çünkü artık at izi it izine karıştı. zira ak parti mhp zihniyetine göre solcuyum demek teröristlik, hdp zihniyetine göre türküm demek faşistlik oldu.
(bkz: 1128 vatan haini)
görsel
bizim akademisyenler iran için yazamamışlar ve türkiyedeki kürtler için birşeyler kaleme almışlar. aslında kürtlerin temel hakları için iran cumhuriyetine karşı iran halklarına yazılmış bildiri olmalıydı. ha pardon. iranda ileri demokrasi olduğundan orada öyle geri kalmışlık yok. hatta orada kürt realitesi tanındığından dolayı pkk iranla çatışmamazlık halinde. iranda kürt kimliği tanınıyor. sokaklarda kürtler rahatça gezebiliyorlar,ibadetlerini yapabiliyorlar.
siz bakmayın tvlere, internete. orada kürdüm diyeni çükünden asıyolarmış, yalan. kürtçe konuşanın dilini kesiyorlarmış yalan.

türk olmasan, okusan sanırsın ki kuzay kore de geçen olaylar. şimdi kuzey koreden örnekler vererek akademisyenlerin kafasını karıştırmayalım. çünkü orada da ileri demokrasi var.
Kansızlık belirtisi , insan olmak istese bu kdar şerefsiz adi olamaz , ve şimdi başına gelenlere katlanacaklar , eğer herşeyin bir bedeli var ise .
(bkz: hainler)
En büyük tepkiyi dersine giren öğrencilerin vereceği tepkidir. korkmayın, birleşin ve onlara karşı mücadelenizi verin. bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu ülke kurtulmaz.
akadamisyen demiştiniz ama; bunlar bildiğimiz terörist. üniversitelerin terör yuvası olmasının sebebi bu eşşek cobanlari degil mi zaten?!...
gavûr sevici kimselerin imzaladığı bildiridir. Bunların mesleki bilgilerine tüküreyim. Pkk yı meşru çıkartmaya çalışan terörist sürüsü. Devletin aslında mal mülkünüze el koyup hepinizi hollandaya sürmesi lazım ki millete ibret-i alem olup da bari azıcık bir faydanız dokunsun.