bugün

türk telekomun görme engelliler için sesli roman okuma hizmetidir. bu numara ücretsiz aranarak istediğiniz romanı okutabilirsiniz.

http://www.medyaloji.net/..._reklam_yildizi_oldu_.htm
görme engellilerden başka engellilerin de(!) arayacağı telefon numarası.

onlar, engelli kardeşlerimiz için yapılan metro ve metrobüs asansörlerini kullanan engelliler(!)dir aynı zamanda.

(bkz: çok sinirliyim sözlük)
(bkz: 166)
reklamını gördüğümde ayağa kalkıp alkışlamak istediğim uygulamanın numarası. herkes bilsin, bilmeyenlere söylesin bu numarayı. bu ülkede engellilere de değer verildiğini, medeniyet yolunda bir çalışma yapıldığını görmeyeli uzun zaman mı geçmiş bilemedim, bir hoş oldum.

helal olsun türk telekom !
Harika bir hizmettir. Bence sadece görme engelli olan vatandaşlar değil yaşlı olup kitap okuyamayan vatandaşlarda bundan yararlanabilir. Sonuçta bant Yayını kimseyi meşgul etme durumu yok.
Engelli olmadığım halde arayıp kitap dinlediğim numara. Çok güzel bir uygulama. Açık ve net.
Ücretsiz mi okumuyoruz bari dinleyelim.
yandaş bir radyoda dostoyevski'nin suç ve cezasını dinlediğimden beri, bir daha tövbe dedim sesli okumaya, adamlar raskolnikov'u hidayete erdirdi valla, kitabın sonunda. kitabın orijinaline bakıp kıyasladım, resmen suç ve ceza'yı yeniden yazmışlar. klasikleri bile kendi görüşlerine uygun hâle getiriyorlar, istemez kalsın...
açıkhava reklamlarını yapmışlar. sesli değil büyüf afiş. arkadaş adam zaten görme engelli. bari seslendirmeli birşey koysaydın da farkın olsaydı..