bugün

sinemada inception'u seyrederken şahsıma 3 kere üstüste aynı mesajı atıp bütün dikkatimi dağıtmış sahtekarların numarası.

"değerli abonemiz sada sayanın'nın pepsi yaşatır seni çekiliş kanpanyasına özel kampanyasından 100 bin ve 18 bin tl ödül ikramiyesinde hattınız 1 500 hat arasında hattınız 9. ncı çıktı 20 bin tl ödül ikramiyesi kazanmıştır pepsi bilgi ve işlem için merkezi 0539 925 23 67 pepsi danışma hattıdm"

kelime kelimesine mesaj böyledir. hem sahtekarlık, hem türkçe katliamı.
Düzenledikleri kampanyanın dolandırıcılar tarafından istismar edildiğini kendilerine gelen şikâyetler üzerine anladıklarını dile getiren Pepsi Türkiye yetkilileri, her büyük kampanyada bu tür kötü niyetli girişimlerin olabileceğini belirtti. Kampanya sonuçlarının tüketicilere adresine taahhütlü posta kanalı ile ulaştırıldığını vurgulayan yetkililer, postadan "kazandı" bilgisini içeren mektubu almayan vatandaşların asla üçüncü kişiler ile irtibata geçmemesi gerektiğini ifade etti. Referans'a açıklama yapan Pepsi Türkiye yetkilileri, "Tüketicilerimizin cep telefonlarından onları arayarak ya da SMS göndererek ikramiye kazandıklarını söyleyerek onlardan kontör yükleme, nakit para yada banka hesap bilgileri tarzında taleplerde bulunan kişilere itibar edilmemelidir. Çünkü para ödülü kazanmak için SMS ile kampanyaya katılmak dışında tüketicilerimizden hiçbir şey talep edilmemektedir" diye konuştu.

Herhangi bir sebeple yapacağı işlemden emin olamayan veya kuşku duyan tüketicilerin 0800 211 71 19 nolu telefondan Pepsi Müşteri Hizmetleri Desteği ile irtibata geçmelerini isteyen yetkililer, "Gerekli tüm uyarılarımızı internet sitemizden de yapmamıza rağmen, kötü niyetli kişiler tarafından mağdur edilen tüketicilerimize her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu iddialar karşısında savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuz gibi mağdur olan tüketicilerimizi savcılığa kişisel olarak da başvurmaları konusunda bilgilendiriyoruz" diye konuştu.
(bkz: Adamlar haklı beyler) kaynak : iha
ne yazıkki 1010 tl'yi bir vatandaşımızın kaptırdığı dolandırıcılık numarası.

http://mali.iem.gov.tr/in...&task=view&id=435
eski erkek arkadaşımın telefonu, burada görünce inanamadım. son günlerde beni arayıp yakında çok zengin olacağımızı ve bana küçücük bir sürpriz yapacağını anlatmıştı. demek ki sürpriz onun birilerini dolandırarak ve salak yerine koyarak para kazanan insanlara özenmesiymiş.

umarım, türkçe'yi biraz daha söküp, birkaç kişi kandırır da akşam yemeğimizi kırıntı'da yeme fırsatı buluruz, onu nasıl boynuzladığımdan konuşuruz.