bugün
- gecenin şarkısı9
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
entry'ler (694)
bu devlet önce sever sonra ...
inançlı yada değil, kişilerin dini giyim kuşamına saygı göstermek zorunda olduğumuzu hatırlatan, özgürlük dışı düşünce.
islam dininde alemlerin rabbi olarak geçen, yarattığı alemleri son peygamberden sonra artık denetlemeyen ve artık fazla mucize göndermeyen,kur'an da dile getirdiği üzere kendisine inanmayanları yakacağı söylenen arabik metafiziksel varlık.
dar pantolon giyen erkeğin vermek istediği mesajın aynısıdır.
çoğu zaman ' eğer varsan bu sefer affet '' derim. Çoğu zaman da ''eğer varsan bu kız neden tecavüze uğradı, neden onların açlıktan ölmelerine izin verdin, neden dünya bu haldeyken sen sadece izliyorsun,neden dinler yüzünden en büyük katliamlara göz yumdun'' diye sorarım. Eğer varsan gerçekten soracak çok sorum var.
sigarayı bırakmak için bugün başladığım ilaç. 171 aradım ordan devlet hastanesine yönlendirdiler ekg nefes testi ciğer röntgeni derken 68 tl ile eczaneden zyban aldım. umarım işe yarar.
1.gun : hiçbir etkisi olmadı içilen sigara 21
2.gun: sigaranın tadı değişti, ağzımın tadı bozuldu. Gece 4 te uyandim bir daha uyuyamadim ama sabah hicbir yorgunluk olmadi deli gibi rüyalar gördüm ve ateş bastı..içilen sigara 17
3. Gun: kafam kazan gibi, düşüncelerim donuklastı,konsantre olamıyorum ruh gibi geziyorum sigaradan tiksinme başladı, sigara degil herseye karsı isteksizlik oluştu. içilen sigara 13 en fazla
4. Gün : uyku problemi var hiç uykum gelmiyor 4 saat uyuyup super dinç kalkıyorum cok fazla hatırlanan rüya görüyorum. Depresyon belirtileri var biri kafama silah dayasa amaan cek vur derim. Cok dalgınım. Sigaraları yarısına kadar icebiliyorum . içilen sigara 12
1.gun : hiçbir etkisi olmadı içilen sigara 21
2.gun: sigaranın tadı değişti, ağzımın tadı bozuldu. Gece 4 te uyandim bir daha uyuyamadim ama sabah hicbir yorgunluk olmadi deli gibi rüyalar gördüm ve ateş bastı..içilen sigara 17
3. Gun: kafam kazan gibi, düşüncelerim donuklastı,konsantre olamıyorum ruh gibi geziyorum sigaradan tiksinme başladı, sigara degil herseye karsı isteksizlik oluştu. içilen sigara 13 en fazla
4. Gün : uyku problemi var hiç uykum gelmiyor 4 saat uyuyup super dinç kalkıyorum cok fazla hatırlanan rüya görüyorum. Depresyon belirtileri var biri kafama silah dayasa amaan cek vur derim. Cok dalgınım. Sigaraları yarısına kadar icebiliyorum . içilen sigara 12
senelerden 2006 biz ikinci nesiller daha toyduk, bıyıklarımız terlememişti ama dedik, bu sözlük daha çok nesiller görecek , bıkmayacak yılmayacak çalışacak . şimdi yedinci nesiller var. 'Ey Türk istikbalinin yedinci nesilleri ! işte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; uludağ sozlük için çalışmaktır'
aklıma lise günlerimi getiren entry olmuştur bu. kızların korunması gereken bölgelerini korunmasından dolayı öpücüğün daha mülayim bölgelere kayma zorunluluğundan doğmuş olabilir.
(bkz: ergenlik)
(bkz: ergenlik)
ibrahimoviç'in italya seria A dan kalma sert oyununu sürdürmesinden dolayı sarı kart yediği (ki ne olursa olsun takımla inanılmaz uyum içinde olduğunu düşünüyorum) zavallı racing santender'in forvetlerinin bile savunmada olması sebebiyle güzel kaleci victor valdes'in yüzünü pek göremediğimiz maç.
başka bir kızla öpüşüyor olması.
başka bir kızla bikinili şekilde çamurda güreşiyor olması.
başka bir kızla minicik şortla sırılsıklam araba yıkıyor olması.
o başka bir kızın da güzel olması. *
(bkz: erkeklerin beynini okumak)
başka bir kızla bikinili şekilde çamurda güreşiyor olması.
başka bir kızla minicik şortla sırılsıklam araba yıkıyor olması.
o başka bir kızın da güzel olması. *
(bkz: erkeklerin beynini okumak)
bir yandan of ne güzel bir yandan ne acı diye iç geçirmeme sebebiyet veren entry olmuştur bu.* sevgili vs brad off!
gözümün önüne brad'in snatch * filmi geldi. annesini çadırda yanarken görür gözyaşıyla pırıl pırıl olmuş seksi mavi gözleri,altında bir slip hadi slibi geç o yüz bakıştaki masumiyet intikam ve seksilik...sonra o slip *
sonra fight clup söze gerek yok
ama angelinayla evlenir *, elli çocuk! bide yaşlanır falan görsel çok yaşlı.
genç hali gelse delirmemek imkansızdır, sevgili değil herkes anasını bile satar gider, ama yaşlı brad gelse diz çökse bide! ıg ıgh olmaz bu iş.
sonradan edit: şöyle bi baktım da yaşlı da olsa,diz çökse bide! gidilir.
gözümün önüne brad'in snatch * filmi geldi. annesini çadırda yanarken görür gözyaşıyla pırıl pırıl olmuş seksi mavi gözleri,altında bir slip hadi slibi geç o yüz bakıştaki masumiyet intikam ve seksilik...sonra o slip *
sonra fight clup söze gerek yok
ama angelinayla evlenir *, elli çocuk! bide yaşlanır falan görsel çok yaşlı.
genç hali gelse delirmemek imkansızdır, sevgili değil herkes anasını bile satar gider, ama yaşlı brad gelse diz çökse bide! ıg ıgh olmaz bu iş.
sonradan edit: şöyle bi baktım da yaşlı da olsa,diz çökse bide! gidilir.
allahın emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuzaaaa.......
-verdim gitti
*kızım ne diyon sen ?**!
-verdim gitti baba,dayımların yazlıkta,ohh ne güzel tokuştuk saatlerce
-verdim gitti
*kızım ne diyon sen ?**!
-verdim gitti baba,dayımların yazlıkta,ohh ne güzel tokuştuk saatlerce
* mutlu etmesini deilmutlu olmasını bilir bencildir.
*eski sevgilisinde, eski ilişkisinde tüketmiştir çabasını, tatlılığını, romantikliğini ve belki de aşkını çünkü aşırı gösterdiği igi yüzünden bitmiştir ilişkisi.
* doğum gününüzü bile unutur, kendisiyle meşguldür herzaman, kendisini eğlendirmekte ustadır hatta
* beraberken o kadar anlaşılmaz öküzolduğu çünkü kendi eğlencesi içine alır sizi
* sevgisi gerçektir, özünde ve içinde amaaaa yaşatamaz onu mutlu etmeye kasmaz asla.onu öküz yapan en önemli sebep budur bir kadını mutlu etmesini bilir ama artık uğraşmaz, eskisinde denedi bitti. bu kadar basit
*eski sevgilisinde, eski ilişkisinde tüketmiştir çabasını, tatlılığını, romantikliğini ve belki de aşkını çünkü aşırı gösterdiği igi yüzünden bitmiştir ilişkisi.
* doğum gününüzü bile unutur, kendisiyle meşguldür herzaman, kendisini eğlendirmekte ustadır hatta
* beraberken o kadar anlaşılmaz öküzolduğu çünkü kendi eğlencesi içine alır sizi
* sevgisi gerçektir, özünde ve içinde amaaaa yaşatamaz onu mutlu etmeye kasmaz asla.onu öküz yapan en önemli sebep budur bir kadını mutlu etmesini bilir ama artık uğraşmaz, eskisinde denedi bitti. bu kadar basit
(bkz: yavaş gel saçın başın dağılmasın)
işi aslanların yaptığı çılgınlıkta yapmaktır. bir belgeselden edindiğim bilgilere göre günde 80 kez... *
işi aslanların yaptığı çılgınlıkta yapmaktır. bir belgeselden edindiğim bilgilere göre günde 80 kez... *
güzelim bahar günü,tatlı bir çift parkta el ele kolkola... ama bizim namus bekçileri rahat durur mu? gezintiye çıkmışlardır.. amaçları parktaki çifleri abazalıklarıyla rahatsız etmektir. olan vardır olmayan vardır..
derken olan olur gözlerine bir çift takılır! öpüşüyorlardır! hemde parkta!! içlerinden birinden şu haykırış dağ olur ferman olur!
- ahlaksızlaaaaaaaaaaaarrrrr !!
ama bizimkinin haykırışı yetmez, yine sindirememiştir.içi şişer. beyinciğindeki küçük hücrecikler çalkalanıp durmaktadır! ahlak tehlikeye girmiştir namus gidiyordur!!
ve yine dayanamaz mahvolur kendisine destekçi bulmak ihtiyacıyla şu başlığı açar.
(bkz: umuma acik yerlerde dudak dudaga opusen ciftler)
beyninde dayanamadığı diğer ahlaksızlıklar çalkalanır durur
(bkz: like this)
(# 2002962)
derken olan olur gözlerine bir çift takılır! öpüşüyorlardır! hemde parkta!! içlerinden birinden şu haykırış dağ olur ferman olur!
- ahlaksızlaaaaaaaaaaaarrrrr !!
ama bizimkinin haykırışı yetmez, yine sindirememiştir.içi şişer. beyinciğindeki küçük hücrecikler çalkalanıp durmaktadır! ahlak tehlikeye girmiştir namus gidiyordur!!
ve yine dayanamaz mahvolur kendisine destekçi bulmak ihtiyacıyla şu başlığı açar.
(bkz: umuma acik yerlerde dudak dudaga opusen ciftler)
beyninde dayanamadığı diğer ahlaksızlıklar çalkalanır durur
(bkz: like this)
(# 2002962)
hayatındaki diğer başarısızlıkların da nedeninin bu kendinden ödün vermeler olduğunun farkına varamamış kızdır ki anasının seçtiği rimeli,allığı,ruju kullanır, babasının aldığı gazeteyi okur ve dikkat edin genellikle en yakın arkadaşı ne giyerse onu giyiyordur...kendine has özellikleri yoktur, kişiliksizdir,kayıptır. ayrıca ayıptır.
KPSS' ye ben de girdim büyük ihtimalle aynı okula atanıyoruz.
brad pitt
iyi puan aldım sizin okula beden eğitimi öğretmeni olarak geliyorum.
cristiano ronaldo
(bkz: zırt)
brad pitt
iyi puan aldım sizin okula beden eğitimi öğretmeni olarak geliyorum.
cristiano ronaldo
(bkz: zırt)