bugün

türk ırkının belirgin özellikleri

-saygısız olmaları

-insanlara aslında samimi gözüküp, arkalarından tonlarca dedikodu yapmaları

-en laiki, en solcusunun bile aslında bildiğin yobaz kafa olması

-sürekli devlet ve hükümet hakkında söylenip gidip yine aynı kişilere oy atmaları ve hiç bir şey yapmamaları

-fransa'da emekli yaşını 2 sene yükselttiler diye isyan edip grev yaptılar ya, türkiye'de isterseniz 80 yapın emeklilik yaşını yine de türk insanı gıkını bile çıkarmaz, ancak oturduğu yerden vır vır eder durur. Sesini çıkarmaya çalışanları da "anarşik" der "komunist" der; ayıplar durur.

-ırkçı olmaları: Ona gavur der, buna kürt der (en ön yargısızı bile kötü düşünceler içindedir), diğerine pis yunan der, sömürtgen amerika der; ama gider starbucks'tan kahvesini içer, loreal'den saç boyası alır, gavur dediğinden uçaklar gemiler alır. Türk insanıdır bu sonuçta.

-cinsiyet ayırımcılığı yapmaları: kadına, o elinin hamuruyla bulaşmasın bir şeye der, azcık kibar bir insan görür kırıtık der, top der. gey görür yaratık görmüş gibi bakar, ibne der, hakaret eder, gerekirse fiili olarak sataşır. Dalga geçer, alay eder.

-ve tabii ki türk erkeklerine özgün olan abazanlık. Ha bir de araplar var. Herkese yan gözle bakma gibi bir açlıkları vardır. Her kadın-kız onlara göre yürüyen bir vajinadır. Tek düşünceleri de bundan ibarettir.