bugün

ben bu yazıyı öylesine yazdım

Bir ah çeksem, karşıki dağlar daha ilk kadehte yıkılır. Hani istanbullu bir hatunun dağdan doruktan bahsetmesi de hayli tartışılır. Bizim efkarımız bile metropolleşmiş aga!
Şu bildik el ele gezdiğimiz muhitlere rezidans diktiler meselesi işte anlıyor musun? Bu şehre derhal cerahat sergileri açılmalı bence. Cehenneme git turları artırılmalı, günah pazarları erkenden siftah yapmalı, sabahın köründe kepenk kaldırmalı otopark mafyası, kargalar kahvaltısızlığa idmanlı tutulmalı, utanma arlanma kalmamalı, çürütülmeli doğanın el değmemiş güzelliği safsatası. Sokakları aşındırmalı bazen uygun adımlarla, balkonlarda maganda kurşunlarına hedef olmalı, heder olmalı halkımız Avrupaya yetişelim derken, kara para trafiğine acilen çözüm bulunmalı, art niyet köprüleri kurulmalı ayrıca korku tüneli de şart. e ne de olsa avrupa kültür başkenti. O nedenle bundan böyle her şey standart!
iki arada bir derede sevişmeler, Fransız kolonisindeki öpüşmeler ve çocuk sayısı. Geriye çekilmek, altından girip üstünden çıkmak, soteye yatmak yasak! Sahi anlamak güç Marmaranın maviliğine mi beslenmiş bunca öfke? Bak çıldırmaya ramak kaldı! Üstü örtülecek bir Madımak kaldı usumuzun bağrı yanık anılarında. Onu da unuttuk mu tamamdır..