bugün

liberal faşizm

çok uluslu şirketlerin yarattığı, globalist, küresel ve dünyayı saran akımdır.

milli olan her şeye karşı çıkarlar ve bu karşı çıkışlarında zoru kullanırlar. Şili de Allende nin pinochet tarafından indirilmesi ardından gelen özelleştirme dalgaları, iran da şahın indirilmesi ve ardından gelen islami rejimin özelleştirme dalgaları, güney ve orta afrika da uygulananların tümü, afganistan da, ırakta, bu gün sahneye konanlar; rusya da yapılan şov ve akabinde gelen özelleştirme dalgalarının tümü bu zihniyetin ürünüdür.

istedikleri için memlekette bulunan kahpelerle iş birliği yaparak milli olan her şeyi global liberal ekonomiye katma maksadı içerisindedirler.

en başarılı oldukları güney afrikayı incelediğinizde; beyaz adam ve onun mantalitesinin içini oyduğu afrika 1990 larda mandela ile kendi liderini sonunda başa getirdiğinde; ne bankası, ne madeni ne de finansal herhangi bir şeyi vardı elinde. sonuç hüsran oldu.

türkiye gibi gelişmekte olan memleketleri kucağa oturtmak için 1980 leri tasarlayanlar, bu gün tasarladıkları günden intikam bahanesiyle kendi cillop yasalarını milletin götüne sokuşturmayı hedeflemektedir.

tekrar etmekte fayda var; liberal faşizm, çok uluslu şirketlerin milli değerleri global ekonomiye katmak maksatlı uyguladıklarıdır.

günümüzde ülkemizde insanları 3-4 senedir sürekli olarak "bir terör örgütü var" konularıyla hiç anlamadıkları "hukuki tartışmalara" sürükleyenler, onları kendilerini entel dantel hissederken memleketin bankasından tarlasından madeninden anasının örekesine kadar satmıştır.

biz, hala daha liberal faşizmin bize gösterdiği dehşetengiz terör tablolarını izleye duralım; acaba 7 senedir global ekonomiye katılan 10 bin şirketimize daha neler katıldı?

türk'ün elinden ekonomik gücünü alıp liberal faşistlere peşkeş çekenler, bop eşbaşkanları, novus ordo seclorum un itaatkar üyeleri; acaba bu gün nereleri sattı?

memuriyette düzenlemeye gidemeyip, memurlarına "sözde" söz geçiremeyip milli kurumları bunun arkasına sığınarak "sözde" kar edecek hale getirten; *ayda 200 bin kar az, yılda 20 bin vergi alırız daha iyi gibi sapık ve sapkınca bir mantıkla devletin başında olduğu halde devletin kokuşmuşluğunun, rüşvetin önüne geçemeyerek bunu kalkan yapıp milli kurumları peşkeş çekenleri tanrısıdır liberal faşizm.

köpeklerin havlaması, yavşakların şakşakçılığıyla güçlenir; ağzındaki salyaları milli değerlerini korumaya çalışanlara bir bir bulaştırır.