bugün

sigara

sevgili, sevgili sigaram; seni bıraktım.

4 yıl pasif akaben, 2 yıl spesifik, 1.5 yıl sosyal, 2 yıla yakındır da tiryaki içiciliğime ufak bir zaman önce son vermiş bulunmaktayım. hayatıma büyük bir boşluk katacağının farkında mısın? değilsen açıklayayım.

her gün kahvaltıdan sonra minik muhit yürüyüşüm sırasında senden 2 dal içmeyeceğim, kıtlama şekerli çayımın ağzıma yaydığı muhteşem tadı senin aromanla süslemeyeceğim, sıcağın şezlongu erittiği plajlarda mentöllünü dillemeyeceğim, her sabahın beşi senden bi tane 'çakıp' yatmayacağım da, aklıma düşen turunca inat almayacağım parmak aralarıma seni, her kaçan şampiyonluk sonrasında efkarıma katmayacağım, 'yemek üstü' tabirini hayatımdan çıkaracağım, buz gibi birama külünü katmayacağım, şiirlerimi izmaritinle paraflamayacağım, yalnızlığıma arkadaş etmeyeceğim, denize karşı seni üfürmeyeceğim, ergen triplerine girdiğimde su ile tüketmeyeceğim, gecenin bir yarısı samsun'un istiklal'inden, ankara'nın tunalı'sında avuçlarımı seninle ısıtmayacağım, dişlerimi fırçaladıktan sonra "ağzım üşüdü lan" diyerek seni dudaklarıma koymayacağım, her halı saha maçından sonra daha fazla götümden solumak için bir kez daha yakmayacağım, anasonumla ahenkle dans et diye ciğerlerime çekmeyeceğim, kıvılcımın kaçtığı bir gözüm de olmayacak mesela, delikanlılığın son dalını kankama vermeyeceğim, her gün sana 7 lira da vermeyeceğim tabii, şehirler arası yolculukların ihtiyaç molasında seninle nefes almayacağım, hüznüme düşen her göz bebeğini dumanınla belirsizleştirmeyeceğim, artık melankolimi sensiz yapacak, her kontrolden sonra kaçak kaçak seni içmeyeceğim, hayatın köşeye sıkıştırdığı zamanlarda bir nebze rahatlamak için seninle sıçmaya gitmeyeceğim, duşa seninle girdiğimde sönme ihtimalini unutmamazlık da etmeyeceğim... birazdan seni yakıp karadenizi izlemeyeceğim. portatif küllük olarak kullandığım first sakız kutusunu artık biriktirmeyecek, her boş paketini kuzenimin koleksiyonu için de saklamayacağım.

sevgili sigaram, artık sensiz bir hayata başlıyorum.

her sabah kalktığımda ağzım çamur yemiş gibi olmasın istiyorum, bir elliliği senin yüzünden bozdurmak istemiyorum, nefes nefese kalmaktan da yoruldum, doktorun içme şu zikkimi demesinden de hallice sıkılmış bulunmaktayım.

birazdan seni yakmayacağım.

iron and wine'a sen dudaklarımda sallanırken eşlik etmeyeceğim.

bırakıyom.

hadi siktir git.

edit : ben seni bıraktım da, sen neden beni bırakmıyorsun.