bugün

rafael benitez

bu sene yaşattığı büyük başarısızlık sonrası hala utanmadan "kadrom yetersiz, istediğim adamları almadılar" diyebilen bir teknik adam. hemen her sene bir ya da daha fazla yıldızını satan, özellikle bu sene uzun süreli sakatlık yaşamayan yıldızı ya da normal oyuncusu kalmamış olan arsenal'den 12 puan fark yedin bari arsene wenger'den utan dediğimiz bu çapsızın yetersiz dediği kadroya kimleri kaç paraya transfer ettiğine kısaca bakacak olursak:

sakat olduğunu bilerek alıp aylarca yararlanamadığı ve sağlamken de oynatmadığı aquilani'ye neredeyse 20 milyon euro, "dünyanın en iyi solaçığı" dediği riera'ya 9 milyon euro, ryan babel gibi hala et mi balık mı olduğu anlaşılmayan birine 15 milyon euro, alt tarafı bir sağbek olan johnson'a 19 milyon euro ve skretel'e 9 milyon euro ödemiş. üstüne de krema olarak kyrgiakos denen enkazı 3 milyon euroya almış. tüm bunlardan sonra da utanmadan "elimde kaynak yok" diyebiliyor.

futbol mucizesinden başka hiçbir şekilde tanımlayamayacak bir şampiyonlar ligi kupasını saymazsak tam bir loser olan bu arkadaş bu sene takımı küme düşürmediyse gerrard, torres ve kuyt'a dua etsin. inşallah acilen siktir ederler takımdan.