bugün

south park ta hz muhammed e hakaret edilmesi

ulan amına koyim, 14 sezondur bu adamlar hz. isa ile dalga geçiyordu, izliyordunuz, bir anda ne değişti de "ben artık bunu izlemeyeceğim!" diyebiliyorsunuz.

kazın ayağını hiç mi göremiyorsunuz? adam senin peygamberinin kişiliği hakkında en ufak bir şey söylememiş, hatta göstermemiş de, sansürlemiş veya kostüm giydirmiş, adamın asıl eleştirdiği nokta "müslümanlar niye bu kadar tabu haline getiriyor, tamam onlar tabu geline getiriyorsa getirsin, biz niye bu kadar ırgalıyoruz, sümüğünde keramet var da özel güçlerimiz mi olacak bunun sayesinde?" demektedir. iki gram beyinden yoksun mahlukatlar, ağızlarından salya saça saça her şeyi izlediklerinden bu gerçeği bile algılayamamakta, yaygaracı türk basını da yangına körükle gitmekte... taa 5. sezonda super best friends bölümünde muhammed'i göstermişlerdi? O zaman niye kimse gık demedi arkadaş?

ne güzel demişler değil mi? sen kutsal damacana'yı çekerken, ossuruk filmi haline getirirken bir sikim yoktu, altınıza sıça sıça gülerek izlediniz, bu mu sorun oldu?

dizinin reklamı olurmuş tepki vermek, yahu bu adamların reklama mı ihtiyacı var? para mı kazanıyorlar sanıyorsunuz south park'tan, south park internetten online olarak bedavaya izlenebilen bir dizi. bu adamların amacı dünya eleştirisi, siz de eleştirilmez değilsiniz kusura bakmayın. önce hıristiyanlara-yahudilere yaptığınız hakaretlere bakın, sonra bu insanlar neden inanışıma saygı göstermiyorlar deyin...

edit: dedirten kalıbından silinmiş, göte göt dedirtti ama değil mi? zaten "yapılan tanım" "bir siktirin gidin dedirten hadise" kısmında değildi, yapılan tanım hakaret sanılan eleştirinin "adamın asıl eleştirdiği nokta "müslümanlar niye bu kadar tabu haline getiriyor, tamam onlar tabu geline getiriyorsa getirsin, biz niye bu kadar ırgalıyoruz, sümüğünde keramet var da özel güçlerimiz mi olacak bunun sayesinde?" demektedir" cümlesinin arasında gösterilmesiydi. tanım budur. moderatörler de kalıplara göre entry sileceklerine okuyarak silseler güzel olur.