bugün

bir erkekten soğuma nedenleri

şimdi söyle anacum...

-seni kıskandırmak için binbir hamlede bulunur ama sen inadına kıskanmassın. (netice; eskisi gibi sevmiyomuşsun soğur...)

-o senin mesajına 1 gün sonra cevap yazar işi vardır çünkü. lakin sen 2 saat gecik yandın... aldatmışındır, başka kızlar vardır vs.vs. (netice; eskisi gibi sevmiyomuşsun ondan soğur...)

-Sen onu aradığında ''şu anda işim var yarım saat sonra arasana'' diyebilir olasıdırda. ama sen aynı seyi yap 99999999999999 gün triplere girecektir. (netice; eskisi gibi sevmiyomuşsun ondan soğur...)

-senin hiçbir günün kötü olamaz. hep ilgi bekler. hep naz-niyaz hallerindedirler. bide aksi gibi sinirli olunduğu zamanlar üstünüze geliler. sonunda parlarsınız. (netice; eskisi gibi sevmiyomuşsun ondan soğur...)

-kendisi düşüncesiz olduğunda bürsürü saçma sapan bahane uydurur. sen hele birşeyi ters yap. denemesi bedava. (netice; eskisi gibi sevmiyomuşsun ondan soğur...)

dip not: bayanların özellikleri; olası bir kavgada nankörlüğün hat safhalarındadırlar. siz onu şu zamana kadar ne sevmişsinizidir nede değer vermiş.