bugün

aziz yıldırım

bugün yaşanan ''mahmut özgener ile sahtekarlık sanatı basın toplantısı'' rezaletinden sonra takımı ligden çekse ellerinden öpeceğim başkandır. bu ülkede futbol konusundaki uyuşmazlıkların bundan çok daha fazla olduğu zamanlar yaşandı, haluk ulusoy zamanlarında bile bir federasyon başkanı, sebepleri her ne olursa olsun sadece fenerbahçe'ye karşı bir basın toplantısı düzenlememiş, isimler her ne olursa olsun fenerbahçe'nin kutsal makamlarını kamuoyuna karşı haksız gösterip yaşanan rezaletleri bu kadar asaletsiz bir tavırla peçelemeye kalkmamıştı.

şimdi yapması gerekenler, daha önce yaptıklarından kat kat fazla olması gereken insandır. senelerdir fenerbahçe'nin haklarının gasp edilmesine futboldaki huzur ortamının bozulmaması gerekçesiyle gereken tepkiyi göstermemiş aziz yıldırım, tahammül sınırlarının çoktan geçildiği artık görmeli, taraftara borcu olan bu savaşı kendisine verilen sonsuz kredi ve destek ile yürütmelidir. gelinen noktada savaş kaçınılmazdır; tarihi boyunca yalnız bırakılmış, ebedi dostluk masallarının lafta üyesi ve tüm rekabetlerin ortak düşman kabul edilen fenerbahçe'nin başkanı, futbolda huzur ortamı zırvalıklarını bırakıp artık hakkı için gereken mücadeleyi vermelidir. kendisini nasıl bir son beklediği, vereceği bu mücadele ile ilişkilidir, bir kahramandan bir acize dönüşmemek adına, bu mücadele hem kendi için hem de fenerbahçe için verilmelidir.

hiç kimse fenerbahçe'yi senin kadar sevemez, bunu zaten biliyoruz. biz o mabedde kollarımız kopana kadar 'sevgi eylem gerektirir' pankartlarını havada tuttuk, sen de bunu biliyorsun.