bugün

mustafa denizli

her şey dün akşam pes 2010'da inter'le şampiyonlar ligi maçları yaparken başladı. hayır içmedim, doğru dürüst görüyordum, yani kafam bir milyon değildi. peki ne oldu?
şampiyonlar liginde inter'i aldım ve b grubuna düştüm. rakipler sevilla, s.liege ve tahmin edin kim? beşiktaş! hasta bir beşiktaş'lı olarak sevindim, renk olur, eğlence olur deyü. hatta dedim son maç beşiktaş'la; üst turu garantilediysem 10 yemeyen namerttir.

neyse maçlar başladı, 2.rakip beşiktaş. ben eto'ların samuelle, diego'ların milito'yla,
sağdan maicon efendiyle saldırıyorum, lakin rakipte bir mallık var, neden acaba? ana bir baktım uğur inceman ilk onbirde. hassktir dedim, noluyor lan? biri canlı canlı rakibi kontrol mu ediyor ne? odada sağıma soluma baktım. tüm sezon beni fıtık eden denizli'nin aşkı inceman ilk onbirde. ulan burada da mı buldunuz lan beni?

komedi bununla da bitmiyor. eto ile allah ne verdiyse abanıyorum orta sahanın az önünden, rüştü yine sektiriyor, hooop milito plase. yapma rüştü, aman rüştü diyorum ilker tahsinvari şekilde. 5.şutum ve rüştü yine sektiriyor, ulan burada yapma ve bari, bir topu da tut. vay anasını sayın seyirciler.

neyse beşiktaş ender gelişen osasuna atakları tadında kaleme geliyor. o da ne? lan bobo nerde? vay anasını, ilk 11 çıkmamış adam. forvette nihat ve nobre oynuyor. allahım şaka mı bu? nobre vuruyor top tribünde, nihat'ın şutları direkt taca çıkyor. julio cesar ile piknik yapıyorum.

bu nasıl 11 lan? ekrem dağ ve uğur inceman'ın oyun kurduğu bir beşiktaş burada da mı buluyor beni?

maç 3-0 , lan diyorum bu şimdi kurtarıcı olarak kesin yusuf'u alır, demeye kalmadan yusuf giriyor oyuna.

4-0 oluyor, rüştü ofsayt gerekçesiyle yan hakeme bakıyor. lan bir kere de bakma, rüştü allahını peygamberini seversen bakma bir kere.

maç 4-0 bitiyor, allahım diyorum hemen kaydedip kapatmalıyım şu cihazı, yoksa her an m.denizli çıkıp " inter ile olan puan farkı bizi korkutmuyor" diye bir açıklama yapabilir. pes'te böyle bir şey yok ama olabilir.