bugün

experimental

üçüncü nesil yazardır. karma puanı 667'dir an itibariyle.

experimental'ı efenim... en genel ve klasik kullanımla... tanımam etmem. belki aşırı romantiktir. belki değildir. belki gamaralara oynuyodur, belki oynamıyodur. belki de sözlük yazarlarına oynuyodur, belki oynamıyodur. belki beğeni peşindedir, belki değildir. bilemem.

ancak yazılarını gerektiğince takip edersek ve azıcık mantığımızı kullanırsak... bir karma kölesi olmadığını kolaylıkla anlayabiliriz. her şey olabilir experimental. siz nasıl düşünürseniz. ama karma kölesi olamaz. sadece experimental değil, uludağ sözlük'te üçüncü nesil ve daha önceki nesillere ait olan tüm yazarlar karmalarını isteseler şimdiye kadar çoktan en kötü 800'e çıkarırlardı efenim. hele bir erkekse bu yazar, çok basittir bu işlem onun için.

çünkü sözlükte genel nitelikte entryler girerek, kankalar edinerek, habire cinsel muhabbetler üzerinden prim yaparak ulu mertebesine ulaşmış birçok yazar abimiz halihazırda mevcuttur. onların karma köleliğini sorgulamamız gerekirken kendi çizgisinden şaşmayan bi insana gelip de "karma kölesisin olm. eksilendi diye entrylerini sildin." demek... bilmem ne denli mantıklıdır.

experimental kalitesinde bi adam karma manyağı olacak da bunca sene karmasını 600 küsürlerde bırakacak... bana pek mümkün gelmiyor.

adından ekşisözlük dahil tüm sözlüklerde bahsettiren bir yazardır kendisi. birçoğumuzdan daha yazardır. sapla samanı karıştırmamak lazım. sakin olmak lazım. sezar'ın hakkını sezar'a vermek lazım. lazım.