bugün

gs vs fb 2010 uefa avrupa ligi finali

ulan bi kere başlık başlık değil. finalin tarihi kesin bellidir. yeri de bellidir, adam akıllı başlık atsaydınız da bi boka benzeseydi. neyse konu fena değil hiç olmazsa. geçen yıllarda da olmuştu böyle konular ya hadi çaktırmayalım fazla. yerdik ya o kadar biraz da övelim di mi?

güzel final olur bundan. kavga kesin çıkar bir kere. yıllardan sonra ilk kez iki takım seyircisi eşit oranlarda tribünlerde boy gösterebilir, doyasıya küfürleşebilirler. ezilen taraf olmaz lan, valla. yaratıcı pankart ve küfürler bulunmuş olur hem. maçtan haftalar öncesinde (yarı final maçıyla arada haftalar oluyordu sanırsam) gündem bu maça odaklanır. ali kırca'ydı, güntekin onay'dı, uğur dündar'dı, reha muhtar (dur lan o gitmez heralde) kamp kurarlar maçın oynanacağı stadın önünde günler öncesinde. tarihin gördüğü en yüksek fiyatlı karaborsa bileti bu maç öncesi satılır ve rekorlar kitabına da girer. sonracığıma.. başkanlar maçtan önce dostluk mesajları verirler şenez erzik ile beraber ama maçta gol olunca ya da hakem hata yapınca kavgaya tutuşabiler de tutuşmaya da bilirler. kestiremedim tam.

maç berabere biter, kupanın sahibi penaltı atışları ile belirlenir. burası o kadar da önemli değil.

tek temennimiz (biz fakirler) maç gününe kadar ilker yasin'in bir suikasta kurban gitmemesi olur heralde.

güzel bitmedi lan bu entry. idare edin amına koyayım. saat geç.

edit: kaktırayım gece gece kafama takıldı. hamburg'da oynancakmış lan maç. gurbetçiler kara borsadan parayı vurur ardından türkiye'ye gelip çatır çatır paraları yerler. iyi oldu lan para dışarıya gitmedi.

edit: aramızda gurbetçilerin olmasından şüpheleniyorum.