bugün

medya kralı

Muhtemelen okan bayülgen'in oldukça iyi bir moduna denk geldiği için, dün akşam ki program çok güzel geçti. Gözlerden kaçması muhtemel iki küçük ayrıntıyı burda sizlerle paylaşmak isterim.

--spoiler--

Okan Bayülgen bir anda namus belasını söylemeye başladı. "ana baba, bacı, kardaş, dar gününde el olur" diye girdi sözlere. orkestrada ardından şarkının introsunu çalmaya başladı. o sırada okan bayülgen'de müzisyen arkadaşlara benim gibi the doors hayranlarını mutlu edecek şu cümleyi söyledi. "Dikkat edelim, Doors gibi çalmayalım".
bilenlen bilir the doors'un Roadhouse Blues şarkısının introsu ile namus belasının introsu neredeyse aynıdır. okan bayülgenin bu ayrıntıyı kaçırmaması beni ayrıca mutlu etti.

***

birde programa konuk olan bayanlardan biriyle ilgili "sexy midir", "değil midir" şeklinde bir muhabbet dönerken, Okan bayülgen "gel buraya bir bakayım" dedi. o sırada Hakkı Devrim'den bir bomba geldi ama sanırsam kimse duymadı. "Dur bakalım, nasıl bakacak?". Ses tonuyla sanki, "yıllar sonra yeni bir şey öğreneceğim" der gibiydi.

--spoiler--