bugün

uludağ sözlük

21 Kasım 2009 tarihinde temsilci olarak gönderilmemelerine karşın temsilci durumuna düşürülmüş yazarları barındırır. sözlük adına konuşmuş gibi göründüler. zaten saçmaladılar. okan devreye girmseydi daha da rezil ederlerdi sözlüğü. şimdi orada konuşan arkadaşlar beni de beğenmeyecekler. ancak onlar kendi kişisel görüşlerini söylerken tekrar söylüyorum sözlük adına konuşmuş oldular. benim anlamadığım sözlükte bir kaç kişinin de -belki kendileri- onları savunarak şaşırtıcı harekette bulunmuş olmaları. resmen bizim adımıza konuşmuşlar gibi destek çıkılması. ya tamam ister istemez bu duruma düştünüz de birader bu kadar saçmalanır ya. yok taksitle cd yok 1 tl albüm. hiç albüm çıkarttın mı sen bi defa onu söyle. maliyeti nedir türkiye şatlarında. kendisini amorti eder mi o fiyata onları düşün. sonra sor bunu. internetten alış veriş kültürü diye bi bok attılar bi de. her boku kültür mü sanıyor buradaki bazı kişiler. ya da şöyle söyleyeyim kültür ve alışkanlık arasındaki fark nedir onu biliyor musun?

tek teselli bulmaları gereken şey nickleri afişe edilmemiştir. kendi aralarında ve onları bilenler aralarında sır olarak saklamalıdır.

bir başka konu da bu sözlük hala da kendisini ekşi sözlük ile yarıştırmaya ve aşık atmaya çalışmasıdır. öyle tv programlarında boy göstermeyle büyük olunmuyor. burasının ne olduğunu gösteren yazarlarıdır ve bu akşam bunu gördük. oysa bir kaç sene öncesine ekşi sözlük yazarlarının konuk olduğu bir program hatırlıyorum ki ekşi sözlük kendisinin en olduğunu gayet başarılı şekilde göstermiştir. fanatik davranmayın derim.
örnek olarak;

http://www.youtube.com/watch?v=FltuqofsmUs
http://www.youtube.com/watch?v=0H1qd1eflxM
http://www.youtube.com/watch?v=LQYW5Ly6Fmw