bugün

7 kocalı hürmüz

4. uluslararası bursa ipekyolu film festivali kapsamında 18 kasım 2009 çarşamba gecesi korupark cinetech sinemaları'nda galası yapılan film.

galaya başta yönetmen ezel akay olmak üzere; müjdat gezen, erkan can, gülse birsel ve öner erkan katılmıştır.

çok keyifli bir filmdi. bu tür yıldızlar karması türünde kadroların çektiği filmler kimi zaman başarısız olur ama bu film enfesti. gerçekten böylesine güzel bir hikaye çok güzel bir şekilde beyazperdeye yansıtılmış. mekan ve kostümler çok harikaydı, müzikler ise mükemmel ötesiydi. ayrıca shaman dans grubu da filmdeki müziklere çok güzel eşlik etmiş ve harika motifler ortaya çıkmış. ama ender akay müzikleriyle filme ayrı bir renk katmış, kendisini tebrik etmek lazım. ezel akay böyle bir kardeşe sahip olduğu için çok şanslı.

nurgül yeşilçay bu filmde bambaşka oynamış, kendisine hayran kaldım. döktürmüş resmen, helal olsun. ayrıca cengiz küçükayvaz'ın ve öner erkan'ın tiplemeleri müthişti. filmde bu ikili apayrı bir yere sahip. erkan can'ı zaten konuşmaya gerek yok. umarım herkes bu keyifli filmi izleme fırsatı bulur. sinema sezonu açıldı, bu hafta birbirinden bomba filmler geliyor. dilerim o filmler arasında bu film arka plana atılmaz.

ayrıca; filmin kostümleri gittigidiyor.com'da satılacak ve geliri mor çatı sığınma evine bağışlanacak.