bugün

sliding doors

"öyle olmasaydı da, şöle olsaydı ne olurdu ki la" serzenişinden ortaya çıkmış senaryoya göre çekilmiş bir filmdir.

öncelikle bu gwyneth paltrow bana nedense hep itici gelmiştir; ne bilim yav belkide kimyamız tutmuyor givnicikle. böle ne bilim bana oyunuculuğu falan samimi gelmiyor bana.
kazulet gibi tipi olması da cabası.

neyse, arkadaş tavsiyesiyle bu filmi geçen hafta izledim. konunun akışı açısından sorunları var, zira çekim açıları ve etkileyicilik açısından bana biraz zayıf geldi. zaten filminde başarılı olmasının yegane sebebi senaryonun güçlü olmasıdır kanımca.
daha iyi bir prodiksiyonla çok daha iyi çekilebilirdi. veya bu senaryo kısa metrajlı bir filmde (yedi dakikayı uygun gördüm) daha anlamlı olurdu; bu sebeple filmin tarzı biraz daha romantik komediye kaçıyor (kızlarınların ençok tercih ettikleri ve erkeklerin de sinir harbine uğramasına sebep olan fim tarz hani). ama diğer türlü olsaydı (yani daha iyi bir prodiksiyon ve oyunculuklar ilen) çok daha sağlam bi film ortaya çıkabilirdi bence, tıpkı butterfly effect gibi.

bu filme vereceğim puan 6,5 du ama imdb den oylama yaptığım için buçuklu notlama olmadığı için veremedim. 6,5 dan 7 verebilirdim buna ama o kadarını da haketmiyor, o yüzden puanım 6.

imdb ye üye olun lan valla, not felan veriyobiliyosun kafana göre, eğlenceli oluyo.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar