bugün

31 ekim 2009 antalyaspor bursaspor maçı

geçen yıl antalya'da ilk adımı atılan dostluk rüzgarlarının bursa'daki acı olaydan* bile bozulmamasıyla saha dışı olay beklenmeyen bir maçtır. deplasman taraftarının stada getirildiği güzargahdaki yol çalışmasından ötürü bursaspor taraftarı maça üç kapılardan getirilirse tatsızlıklar yaşanabilir tabi.

antalyasporumuz iki haftadır güzel futbol oynayıp, güzel skorlar alıyor. haftaiçi oynanan mersin idman yurdu maçında takım 120 dakika futbol oynadığından biraz yorgun olabilir. 4 eksiğimiz var bana göre en önemlisi fatih ceylan. titanın geri gelmesi, ve mersin maçındaki performansı da artı bir motivasyon takım ve şehir için.

bu maçın skoru antalyaspor'un lig içindeki durumunu da belirleyecek. kazanırsak, ilk 6 için savaşan takım oluruz, kaybedersek hedefsiz takımlar silsilesine katılırız, berabere biterse bir bira ısmarlarım.

bursaspor da geçen yıl sinyallerini verdiği patlamayı yaşıyor şu günlerde. onların da son dakika performansları meşhur, antalyasporun da son dakika mağlubiyetleri.

bu haftanın en zevkli maçı olmaya adaydır bu maç. iddaacılar üst oynasın kesin diyorum. çünkü antalyadaki son 2 maç da 3-2 bitti. bunda da ona yakın bir skor olması muhtemel. antalyasporun forveti iyi, defansı kötü zira.

sen başta da belirttiğimiz gibi artık eski düşmanlık yok bursa ile antalya arasında. ama hala antalya'da bursa dendi mi sanki şehre 3 istanbul takımı geliyormuş gibi bir hava yayılır. yarın da bu olur inşallah. cumartesi saat 16:00 olması insanların maça gelmesi için engel ama ilçelerden organizasyon haberleri geliyor.

sevindir bizi antalyasporum.