bugün

yaran fıkralar

amerikalılar bir gün ileri teknolojiye sahip bir uçak yapmışlar. bu uçağın özelliği havada giderken motorları dursa bile yere sağ salim inebilmesiymiş çok büyük reklam yapılmış ve dünyanın dört bir yanından insanlar deneme sürüşüne katılması için çağırılmış. bu arada arabistan şeyh i de aynı uçaktan yapılmasını emretmiş.amerikadaki uçağı analiz etmesi ve rapor etmesi için temel görevlendirilmiş. temel ve beraberindeki heyet uçagın ilk ucusu için ucaga binmişler uçak havalanmış cok gecmeden ucagın bir motoru patlamış. insanlar cok büyük panik içideyken ekranda :
--don't panic this is an american technology
yazmıs neyse herkes sakinleşmiş fakat cok gecmeden ucagın 2. motoruda patlamıs.yine ekranda aynı yazı:
--don't panic this is an american technology
yine herkes rahatlamıs fakat bu sefer ucagın 3. ve 4. motoru da patmaıs yani ucak havada iken bütün motorlar infilak etmiş ekranda yine aynı yazı:
--don't panic this is an american technology

neyse herkes sağsalim yere inmiş temel hemen arabistana gidip bunu anlatmıs ve aynı ucak arabistanda yapılmıs.bir süra sonra yine dünyanın 4 bir yanından insanlar arabistandaki ucagın ilk ucusu için çagırılmış.
uçak havalanmış ve cok geçmeden uçagın 1. motoru infilak etmiş ekranda şu yazı belirmiş:
--don't panic this is an arabic technology
yine cok gecmeden uçağın 2. motoru da infilak etmiş ekranda yine:
--don't panic this is an arabic technology yazıyormuş

daha sonra üçagın 3. ve 4. motoru da infilak etmiş ama ıçak sallanmaya başlamış tabi herkes rahat uçak nasıl olsa yere inecek ekranda hemen şu yazı görülmüş:

--repeat after me eşşedüenllaaailahe illallah.....