düş

bir dileği beslemek.

Bir zaman seç kendine. Bir zaman seç ve defol git oraya. Öyle bir zaman olsun ki benden, miladından, ismimden bile uzak olsun.

Güzel bir evin olsun, güzel bir de sevgilin tabi. Kendine has sevginle sev onu da. Ama onu yorma. incitmeyin birbirinizi.

Güzel bir evin olsun ve bir de bahçen. Bahçende asla güllerin olmasın. Hiç bilme öyle bir çiçeğin varlığını. Başka çiçeklere bak, başka kadınlara baktığın gibi, gülümse.

Kendinden biraz böl ve onu da yine benden uzak bir zamana gönder. Sen anca böyle yarımken bir tam’a bedel olursun. Boşu boşuna çok gelme hayata.

Güzel sözlerin olsun yine. Ama bu defa boşluğa emanet etme onları. Göreceksin ki zaman silecek hatıralarını. Güzel sevgilinin kulağına fısılda güzel sözlerini, o da gülümsesin.

Daha çok say soluklarını, daha çok sevebilirsin belki dünyayı. Hiçbir şeyden kaçma, gardını da almana gerek yok, zamana bırak bu defa ellerini, hislerini, korkularını…

Başka başka olsun aldığın bütün zevkler. Daha sade ol mesela veya boş ver sen, canın nasıl istiyorsa öyle ol. Hatta ben bütün bunları unutayım; bilinmeyen zamanlarda var olduğunu, başkalarını sevebildiğini, güzel bir evin olduğunu, beni bilmediğini, beni
sana hatırlatacak her şeyi senden çaldığımı..

Hadi git yat, uyu sen şimdi. Düşünme bunları, hiç yazılmamış gibi.