bugün

etienne

kendisine yapılan her türlü cemaatçi,fethullahçı,dinci yaftalamalarına ve sayfalar dolusu sövmelere rağmen ısrarla karşısında bilgili ve kendisinin söylediklerinin zıdddını takır takır savunabilecek adam arayan yazar.

ama karşısına da hala bir tek yazar çıkabilmiş değil,söylediklerinin zıddını tarih biliminin ilkeleri doğrultusunda açıklayan birisi.varsa yoksa sen cemaatçisin,sen yurtlarda kalmışsın,sen fethullaha fetoş demiyorsun vs...

evet,fethullah gülen ve cemaati türkiyeyi satmıyor diyorum.

evet,hakkında nasıl eleştiri getirirseniz getirin ama fethullah gülen'i veya başka birisine durmadan sövüp saymak,lakaplar takmak,bu arada yaptığı kötü işlerin bir tanesi hakkında bile konuşamamak cehaletin nirvanasıdır diyorum.

evet,kuran'da tek bir çelişki bulamazsınız,hepsinin birer açıklaması var diyorum.

allah'a sövmeyin,aklınızda allah'la veya dinle ilgili bir paradoks varsa bunu asgari saygı düzeyiyle ifade edin,her türlü cevaplarım ve kuran-hadis-sünnet ekseninde kanıt da gösteririm diyorum.

türkler de islamı zorla filan kabul etmemişlerdir,bununla ilgili hangi kaynağı getirirseniz getirin,ilber ortaylı getirin,halil inalcık getirin isterseniz diyorum.

bunun gibi daha birçok şey diyorum ama aldığım tek cevap sen cemaatçisin tabi ondan öyle düşünüyorsun oluyor.

yahu daha ne yapayım,söylediğimin aksini en küçük bir yayınla bile ispatlayamayıp bunun yerine bana sövüp duran hayvanlara daha bir şey demeyeceğim,allah'tan bulsunlar.