bugün

antidepresan kullanan sözlük yazarları

psikolojik problemlerini sonlandırmaya karar vermiş, karar vermekle de kalmamış kendini antidepresanın şevkatli ellerine bırakmış sözlük yazarlarıdır. insancıllardır, yardımseverdirler.

(bkz: aa bu benim lan)

edit: bu durumda bile taşşşşak geçebilmeyi becerebilmek en az o kadar taşşşşak ister. zıvanadan çıkarıyorsunuz ya adamı. ne havası ulan? bi siktirin gidin.

edit 2: ulan bak yine duramadım. her boku cool olma çabası içerisinde olmakla karıştırma güzelim. ulan anasını belliyorsunuz sözlüğün, bir düzülmediği kulağının arkası kaldı, herifçioğlu çıkmış ergen muhabbeti yaptığımızı söylüyor.

zekadan eksiği olan arkadaşım, burada ifşa edilmesinin amacı ne olabilir bi düşün! aynı frekansta buluşma ve aynı problemleri olan yazarlarla tanışma amacı güdüldüğünden yazıyoruz eşşekliğimizden değil. ha buna ne gerek var diyorsan, gerek var işte. bir gün seni anlayamayan biri çıkar üryan yerlerindeki kılları yeni çıkan, çubuğuna yeni su yürümüş, rahatsızlığıyla dikkat çekip piyasa yapma derdinde olduğunu çarpıverir yüzüne. lan bi siktirin gidin ya. bak bakalım şimdiye kadar girdiğim entry lere var mı böyle içten ettiğim küfür. içimden ediyorum lan küfrümü, ağzıma sığmıyor. şimdi bi siktirin gidin. ne anlarsınız ulan siz!