bugün

sarışın ve mavi gözlü olmak

şimdi her şeyden önce türkiye'de sarışın, mavi gözlü erkek olmak zor haceliz. kıçını elleyeni var, gözlerine aşık olanı var, "sevişelim mi?" sorusuyla bıktıranı var. ekmek almaya gidemiyorum lan. düşün bak. bakkal tuncay abi de meyillenmiş amına koyyim. "ne güzel bi adamsın ya sen" filan diyor. fruko içmeyi teklif ediyor tükanda. aç kaldım. sincap gibi, arkadaşın memleketten getirdiği bi poşet fındıkla besleniyorum. libido aldı başını gitti tabii. telefon rehberimdeki 34 bariz fuckbuddy ve 23 fuckbuddy adayımdan herhangi birini arasam biliyorum ki, sevişmenin, kıkırdaşmanın, vay efendim yiyişmenin sonu gelmeyecek. kendimizi kaybedeceğiz. eriniyom anasını satiim. elimi sikiyorum o yüzden.

velhasıl, her ne kadar şanslı oldukları; tavşan gibi yaşadıkları düşünülse de bu tanıma uyan erkek taifesi içün hayat zor aybalam. gör işte halimi.

ha diyorsan ki "sorun değil, gerekirse kurbağa gibi dil darbeleri vururum partnerimin kulak memelerine" eyvallah. o zaman iş değişir. mutlu, mesut bir yaşam sürersin. ama diğer türlüsü hakikaten meşakatli olay.