bugün

yeniden sev

nilüfer'in sesinde 1992 yılında hayat bulan, öteki adı ''yine yeni yeniden'' olan ve aynı adı taşıyan, 1,5 milyondan fazla satan albümün onno tunç imzalı süperötesi şarkısıdır. sözleri aysel gürel'e ait bu şarkı yurtdışına satılabilmiş ilk türk şarkısı olmuştur ve nilüfer'in sesi bunda etkili olmuştur.

hangi vasıfla okuduğunu bilemeyeceğim ama sezen aksu yıllar sonra bu şarkıya da el atmış ve batırmıştır maalesef. nilüfer gırtlağına uygun yazılan ve düzenlenen şarkı, sezen aksu'nun yaşıyla da bağlantılı olarak kısılmış ve yıpranmış sesinde ölmüştür. dinlemek isteyenler, nilüfer'in 1992 de o zamana göre süperötesi bir düzenlemeyle söylediği yine yeni yeniden (yeniden sev) adlı şarkıyı nilüfer yorumundan dinlemelidirler.

sezen aksu için de tek bir yorumum olacak, anladık ki onno tunç'un nilüfer ile çalışmasını o dönemde içine sindirememişsin sevgili sezen. ama şarkılar insanlara göre yapılır. o şarkı nilüfer için yapılmıştır. yine yeni yeniden seeeuuuuvvv diye söylenmez o şarkı! burda adama haddini bil haddini, sen bilmezsen bildirirler haddini demek geldi içimden. yukarıda nilüfer ve sezen aksu'yu karşılaştıran arkadaşlara da pes dedim. birinin sesi leb_- derya, biri ise denizaltında cılız bir ot.