bugün

ulusal kanal

türkiye nin tarihini, gerçeklerini, saklanan, gizlenmek istenen gerçeklerini çatır çatır ortaya koyan kanallardan birisi.

ne soykırımcısına ne teröristine pabuç bırakmıyor. haa, büyük kanallarımız terör eylemlerini esefle kınıyorlar, o açıdan lafımız yok ama gelin görün kii, sözde ermeni soykırımı ile ilgili bir tartışma veyahut fikir teatisine rastlamak namümkün büyük kanallarımızda.

bu konuya ne zaman dikkat çekilecek bu ülkede şiddetle merak etmekteyim, dedik ya "türkiye aslında gelişmiş bir ülkedir." işte bunların önünü o pis ve gereksiz molozlardan temizleyecek, temizleyen kanallardan birisidir ulusal kanal gücü yettiğince.

sözüm ona büyük kanallarda bir kere sözde soykırım karşıtı ciddi bir tartışma olduğunu gören varsa beri gelsin, yoktur zaten. mazallah reklam gelirleri, dizi yapımları güme gider değil mi sevgili...

bir ülkenin basını bile alet olmuşken dış mihraklara, "kanun geri yürümezken", "kanunsuz suç olmazken" nasıl kendi benliğimizi millete haykıra haykıra en doğru şekilde aktaramıyoruz da satılmışların özürü ile galeyana gelen insanların ağız kokusunu çekmek zorunda kalıyoruz.