bugün

uludağ sözlük

boşalma yeri. bir nevi çöplük.

29 mart tarihinden, yani seçimlerden beri yazdığım ilk yazı bu. sen kimsin lan armut? banane bunun senin bilmem hangi tarihten beri yazdığın ilk yazı olduğu gibisinden tepkisel cümleler kuran sidikli kullanıcılar da olacaktır. lakin sözlükte az da olsa yazmaktan vazgeçip okuma moduna aldığımdan beri kendimi, kıytırık kullanıcıların sol bölmeyi kaplayıp, söz konusu alanı, nefretlerini kustukları, apış aralarındaki eziklikleri unutmaya çalıştıkları, sosyal hayatlarındaki piç imajlarını tazeleyecek sikik başlıklar açtıkları, toplumun genel kabul görmüş görüşlerine ( sırf muhalefet olma çabalarından ötürü )insan aklının alamayacağı, belirli bir zeka seviyesinin üstündekilerin anlayamayacağı yorumlar yaptıkları bir yer haline getirmeleri sinirlerimi zıplattı aga.

ne kadar tırt bir genç nesil yetiştiğinin farkında olanlar adına, sözlük yönetimini eleştirmek, onları deyim yerindeyse köpek götüne sokup çıkarmak istesem de, onlara da hak vermiyor değilim.

en nihayetinde ne diyosunuz siz? troll mu? öyle birşey olması gerek. yoksa ezik mi? yoksa çocuk mu? beyni taşaklarında veya kukularında takılı kalmış mı? neydi be aga?

neyse, topunun ...............