bugün

akp ye oy vermeyen insan

insandır. kısa ve basitçe bir insan tanımı yapmak gerekir ise de; hani hayvanla arasındaki farkın düşünebilen, zekasını kullanabilen, konuşabilen falan...

akp ye oy vermeyen zavallı; insandır. düşündüğü için, aklını kullandığı ve kendi ülkesinin çıkarları doğrultusunda hareket eden insandır ve bu yüzden zavallıdır. çünkü düşünür, petrol, doğalgaz, elektrik, su gibi temel ihtiyaçlar türkiye'nin dışındaki bir çok ülkede neredeyse bedavaya dağıtılıp insan ihtiyaçları öncelikli olarak göz önünde tutulurken, o zavallı insanın ülkesinde fahiş fiyatlardadır.

akp ye oy vermez, eğer ola ki yeni bir yönetim gelirse her şeyin bir anda değişmeyeceğini bilir ama en azından değişim sürecini başlatabilmek adına akp ye oy vermez.

kör de değildir o zavallı. akp nin ülkeye yaptıklarını, ülkeyi nasıl sattığını, ülkenin parasıyla arsalar, villalar, gemicikler bilmem artık daha neler neler aldığını görür. ülkesinin ekonomisinin ne hale geldiğini, ülkesindeki aç insanları, üşüyen insanları, evsiz ve hatta ailesiz kalan insanları görür. görebilir ki akp ye oy vermez. gerçeklerin farkındadır.

akp ye oy vermeyen zavallı; insandır. insanı hayvanlardan ayıran en önemli özelliği ise düşünebilmesidir. akp ye oy verenleri bilemeyeceğim.