bugün

9 mayıs 2009 galatasaray ankaragücü maçı

Bu macta Harry Kewell'a, Bülent Korkmaz tarafindan saygisizlik yapilmistir.

Harry Kewell gibi büyük bir futbolcuyu, takimin en önemli futbolcusunu 90+2 de oyuna alarak yapti bu saygisizligi Bülent Korkmaz.
Harry Kewell'i oynatmazsin, o senin tercihindir, elestirilir ama maci kazandiginda sorun kalmaz ortada. Oyuncumu dinlendirdim dersin, kimse birsey diyemez.
Ama sen bu oyuncuyu son dakika da oyuna alirsan, zaman gecirmek icin bu futbolcuyu oyuna alirsan bu oyuncuya büyük haksizlik yapmis, saygisizlik etmis olursun.
Takimin en önemli oyuncusudur Harry Kewell. Yetenek bakimindan, profesyonellik, tecrübe, kariyer bakimindan bu ünvani tasiyor Harry Kewell. Galatasaray'a büyük katkilari olmustur bu sezon. Bir kere bile saygisizlik etmemis, canini disine takarak oynamis, attigi gollerle, yaptigi asistlerle takima büyük katki da bulunmustur. Eger Bülent Korkmaz saygisizlik etmeyen adama, saygisizlik ederse kendi karakterini ortaya koyar, bu Kewell'dan bir sey götürmez, Bülent Korkmaz'dan cok sey götürür.

Nitekim Bülent Korkmaz takimin basina geldiginden beri yabancilara uyguladigi anlamsiz tavirlarla kendisini bitirmistir, takimi bitirmistir.
Sezon sonunda büyük ihtimalle yollar ayrilacak. Bülent Korkmaz kendisinden antrenör olunmayacagini cok net bir sekilde göstermistir. Bir daha Galatasaray kulübünde görev alacagini hic sanmiyorum.
Keske teknik direktör olarak gelmeseydi takima, biz onu hep Cesur Yürek olarak bilseydik ...