bugün

hanefi avcı

edirne eniyet müdürü. Kapıkule skandalını ortaya çıkaran şahıstır. Istıcıların içine kamera koyarak rüşveti belgelemiştir. Biraz piskopattır kendisi. Kimsenin giremediği kemikçiler mahallesine girmiştir kendisi. Torbacı şopar arkadaşlarla çatışmıştır. Sürülmesi ihtimal dahilindedir.

yıllar sonra gelen edit: peh direk olay 4sene geçmiş ilk entryden. (lan arkada tvden van mitinginde tayyep "biz bu millete hizmetkar olmaya geldik" diyor. güruhtan evhveettt sesi... işte öyle bir psikolojide yazıyorum.) neyse. hanefi avcı şimdi eskişehir emniyet müdürü. edirneden sürülmüş heral. son kitabıyla sükse oldu bu adamcağız. (bkz: haliç te yaşayan simonlar dün devlet bugün cemaat) kitap angoradan çıkmış. agoradan değil. fiyatı 18tl. bir aya kaçağı çıkar okuruz.

yıllar sonra gelen ikinci edit: bu adam, sdp ve töp üyeleriyle aynı operasyonda devrimci karargah gibi bir örgüte yardım ve yataklık etmekten tutuklanmış durumda. devlet, akp sosyalistlerle bu adamı aynı kefeye koyarak yeni bir operasyon tarzını başlatmış olabilir. zira bu adamın ki kendisi devrimcilere işkence yapmak da bilinir. hanefi avcının sosyalistlerle aynı politik duruşda olduğunu iddia eden bir savcı heralde izlandanın bir köyünde yaşıyor demektir. ayrıca bu operasyonun adamın yazdığı kitaplada alakası olduğu gün gibi aşikar.