bugün

cnbc e dergi

cnbc-e dergi kötü bir dergi. eskiden de iyi bir dergi değildi ama artık çok kötü bir dergi. yani, bunu kelimelerle süslemeye gerek yok, üstünde konuşulması gereken bir konu da yok aslında. ama illa kurcalamak lazım işte.

cnbc-e dergi verdiği güzel hediyeler sayesinde vardır. ben üstünde kenny'nin resmi olan south park not defterini başka bi yerde de görsem 3 milyon verir alırım. para bok olduğu için değil, south park'ı seviyorum, almak isterim. kapitalizmin kölesiyiz ya. yani öyleyse niye alıyosun kısmını şurada çürüteyim, hediyesi için alıyorum. desperate housewives destesi veridiğinde de almıyorum zaten.
ama madem dergi çıkarmışlar, kaliteli bir yayın grubunun iyi kanallarından birinin dergisi üstelik, 96 sayfa üstelik, okuyayım diyorum. ve içinde herhangi bir sözlükten daha iyi öğrenebileceğim, özgün bir bilginin olmadığı sayfaları okuyorum. eskiden özel film dosyalarıyla bir dergicilik aksiyonu sağlanırdı, artık o da yok. aman yarabbi martha stewart baktığı her yerde yaratıcı fikirler için potansiyel görüyomuş, bu benim için sonsuz bir ilham kaynağı diye gezinen bir insan da yoktur sanırım. bu normal bi şey zaten, bir kanal yayınlarıyla ilgili ne kadar orijinal bir bilgi sunabilir ki? yani, cnbc-e derginin kötü bir dergi olması olağan bir durum. ama bu ay verdiği oscar özel ilavesini okudum dostlar. o üç milyon boğazında dursun bu lafı yazan adamın. işte o satırlar:

-sayılarla oscar 2009-
1: Sarah Jessica Parker, rahat hareket etmesini engelleyen Dior elbisesiyle 1 kez düşme tehlikesi yaşadı.
3: 3 erkek oyuncu talihsiz saç modelleriyle dikkat çekti: matthew broderick, mickey rourke ve zac efron.

işte bu iki madde bütün enerjimi çekti, artık ben de halıda yaşamaya karar verdim.
yani. bu ne lan! kim okusun diye yazdınız siz bunu? napıcaz biz bunu? mickey rourke'un saçı güzeldi ayrıca.