bugün

oğlak burcu erkeği

-kalın duvarları olduğu doğrudur ama onları 'o' nun gelip yıkması için örmüşlerdir.
-gözlem yetenekleri müthiştir, karşısındakinin ne yapacağını 2 hamle önceden bilirler ama içe kapanıklığın getirdiği bir sonuç olarak çok fazla müdahale etmezler.
-insanlara çok fazla şans tanırlar, kinci, intikamcı değillerdir ama kafaları bi şekil attığı zaman intikam almak için uygun anı* kollar ve ne pahasına olursa olsun karşısındakinin canını çok yakarlar.*
-dışarıdan soğuk tiplerdir ama içleri pamuk gibidir, velhasıl bunu pek göstermek istemezler. okulda tenefüste sigara içerken kendi kendine 'ulan iyiden iyiye ıssız adam olduk amınakoyim iyi mi? ichbin ichbin ichbin' şeklinde içten içe gülerler ama dışarıdan gören biri onu mal gibi tek başına sigara içen adam olarak tanımlar.
-osuruğa gülmezler espride zeka kırıntısı ararlar, çoğu zaman kendilerini tiğe almaktan çekinmezler ancak istemedikleri bir kişinin bunu yapmasına izin vermezler.
-hoşlanmadıkları kişiyle ilk dakikan itibaren sınırları belirlerler.
-çok kırılganlardır, en kötü özelliklerinden biri kırıldığında bunu dile getirmemeleri veya kırıldığını belli etmemeleri ama içten içe mal deyneyi gibi üzülmeleridir.
-ayrılıkçı insanlardır, sonradan girdikleri grup içinde fazla aktif olamazlar ama insaları yavaş yavaş kendilerine çekerek yeni arkadaş grupları oluştururlar.
-en önem verdikleri şey sevilmekten önce kendilerine saygı gösterilmesidir, özellikle zekalarına..
-paraya önem verdikleri doğrudur ancak bu zaman içerisinde sosyal çevrelerde tutunamamayla birlikte kapıldıkları yalnızlık hissine karşı bir mekanizma olup hayattaki yaşam amaçlarına dönüşür.
-bir kızı ölümüne sevseler bile kendilerini üzebilme, kırabilme ihtimali onu mutlu etme ihtimalinin üstündeyse, ölse bile o kızın yanında çevresinde dolaşmaz gözlerinin içine bakmaz.
-dostluğunu kazanmak zordur ama bu dünyada emin olduğum bir tek şey varsa, kaşıkçı elmasına sahip olmanın oğlak burcu erkeği bir dosta sahip olmaktan kat kat önemsiz ve fani bir iş olduğudur.
-asosyal oldukları için mi zekalarını bu denli kullanmış ve geliştirmişler yoksa zeki oldukları için mi asosyal olurmuşlar bilinmez ama zeki ve asosyaldirler.
-hayalperesttirler ancak asla hayalperest değillerdir..*boşuna hayal kurmazlar*sadece ve sadece hayalleri için yaşar ve çabalarlar.
-hayatta kalmak için tek yolları vardır her daim küçük hedefler belirleyip küçük zaferler yaratmak..devamlı bir şeyler kazanmak zorunda olduklarını hissederler aksi taktirde özgüvenlerini yitirirler.
-tek bu burcun karakteristik özelliğimi bilmem ama hafızaları çok iyidir, bu sayede kimin ne şekilde neden yalan söylediğini iyi bilirler.
-çoğu zaman dürüsttürler ama ihtiyaç dahilinde mükemmel yalancı ve oyuncudurlar, gözünüzün içine bakar ve hiç tereddüt etmezler..söylediği yalanlara asla inanmaz ve sonradan hatırlayabileceği yalanlar uydururlar.
-özel hayatlarından bahsederken * sürekli kontrollüdürler. söylememesi gerektiğini düşündüğü bir bilgi vermişşe eğer oğlak burcu bunu sonradan kendi aleyhine kullanabilecek bir koz olarak düşünürler ve o kişiye artık daha dikkatli yaklaşırlar.
-son olarak mükemmel aşıklardır..eğer bir oglak burcu erkeğini yeterince sevmişseniz* o bunu bilir ve sizi aşka boğar..o saatten sonrada bütün üstte yazanları tek seferde götüne koyuveriniz çünkü o artık sizin için yaşıyordur..*