bugün

sağ partileri ülkeyi soyuyor diye addetmek

kimi kesimler tarafından inkar edilmeden diğer kesimlere bok atılmak amaçlı kullanılmış başlıktır. soymadılar demeye bile güçleri yetmemiş demek ki.

(bkz: chp sol değil)
(bkz: bana sağ partiler ülkeyi soyuyor dedirtemezsiniz)

ayrıca

sağ partiler ülkeyi soymaktadır doğrudur. mesela 2 sağ parti örneği verelim ki ülkeyi nasıl soyduğu belli olsun.

anap- enflasyonun tavan yaptığı yüz liralardan milyon liralara geçişin başladığı dönem. ayrıca benim memurum işini bilir dönemidir. yani "siz rüşvet almayı iyi bilirsiniz." dönemidir. ayrıca 1988 yılında ABD'yi ziyaretinde Abd başkanı George Bush bu partinin başı hakkında "Bu adam, ABD'nin çıkarlarını bizden iyi savunuyor." demiştir. demek ki bu şahıs sadece soymuyor, aynı zamanda satıyordur da.

akp- 6 yıllık iktidarında ekmeğin fiyatını 6 kat artıran parti. 6 kat nedir arkadaş? duyan da başta inönü'nün chp'si var dışarda da 2. dünya savaşı var sanır.

doğalgaza %80 zam yapılmasına sebep olan partidir. şöyle ki doğalgaz dağıtıcısı firma doğalgaz zammının sebebini açıklamıştır. "bize borcu olanlardan para alamıyoruz." peki botaş firmasına en büyük borcu olan kim? i. melih gökçek. yani akp'nin haylaz çocuğu. sürrealist imamı. soymuyor mu akp?

başka bir örnek. bilindiği üzere akp insanlara kömür dağıtıyor. peki bu kömürü nereden alıyor? türkiye kömür işletmeleri'nden. peki kömür işletmeleri'ne ödemeyi akp mi yapıyor? tabii ki hayır. türkiye kömür işletmeleri'ne yapılan ödemeler vatandaşın vergisi sayesinde ödeniyor. hem kendine oy alacak hem de benim paramı çalarak kömür dağıtacak.

hırsızlık değil mi bunlar?