bugün

cübbeli ahmet in seks kasedinin çıkması

--spoiler--

güzel kardeşim ben de tam olarak ilk paragrafta yazdıklarından bahsettim. herkes bunları bilse dahi ses çıkarmaz. ama seks kasedi cikarsa zıplar. bu saçma sapan bir yaklaşım.

--spoiler--

Aslında değil. Yani saçma sapan değil.

ilkel toplumların gelişim çizgisine bakıldığında insanların konumlandırıldığı yer şu anki dış dünyaya kıyasla içler acısıdır. Soyut düşüncenin varlığından dahi bir haberdir bu toplum ve beyin yapısındaki basitliğe yaşamında da fazlaca yer verir. Geleneklerine ve kabile reisine boyun eğerler fakat sebebi doğaüstü gücün varlığına bağlıdır. Yani temelde vicdani olarak kendini gösteren bir türden olabildiğince uzaktadırlar.

Hah, biz bu toplumuz işte. Görmediklerimiz ama olduğunu düşündüğümüz bir çok konuda üç maymunu oynarız. Susamayacağımız tek konu cinsellik. Çünkü farkında olarak yaşamasakta var olmamıza sebep olan bu aktivitenin ilkel bir toplum olarak açlığını çekiyoruz. Cübbeli’nin çalıp çırpması mehmet emmi için “oooohoo herkes çalıyor “ dan ilerisi olmayabilir fakat seks kasedini görmesi onun için “ooo herkes sikişiyor” diyebileceği bir şey olmaktan çıkıyor. Senin benim gibi insanlar cübbeli’nin seks kasedinin çıkmasıyla cübbeli’nin kul hakkına girmesini aynı ahlaksızlıkla suçlayabilir ama diğer ilkel insanlar, ııı-ıhh yapmazlar.

Bu yüzden ben artık bu kadarına da okey diyorum.